Pontul Zilei - 28 februarie 2019

Pontul Zilei din 28 februarie 2019 este Sport Boys vs San Jose, o infruntare care face parte din prima liga de fotbal din Bolivia, meciul urmand sa inceapa e la ora 21:00.Sport Boys - San Jose (Ora 21:00)

Sport Boys nu a mai castigat de patru etape, in tot acest timp a reusit sa obtina doua rezultate de egalitate si tot atatea infrangeri, drept pentru care ocupa locul 10, cu tot atatea puncte. Sta foarte slab din punct de vedere defensiv, are a treia cea mai slaba aparare dintre toate rivalele sale si nu arata deloc bine situatia. In cel mai recent duel avut acasa a si suferit un esec, primul din aceasta stagiune, in aceasta postura.


San Jose tragea la titlu cu putin timp in urma, dar acum a ajuns sa fie echipa cu cea mai slaba defensiva si dupa noua rudne a luat 21 de goluri. Paradoxal pentru o echipa care se afla pe locul 7, cu 11 puncte, are cel mai bun atac din Division Profesional, a reusit sa inscrie de 20 de ori, asta in conditiile in care se afla la patru runde consecutive fara succes, meciuri in care mereu ambele echipe au reusit sa inscrie cel putin un gol.


Vorbim despre doua echipe care au cele mai slabe defensive din campionat, deci automat trebuie sa ne gandim ca vor exista greseli in defensiva si daca este asa ma astept sa vad un nivel al jocului echilibrat, care sa ne aduca cel putin trei reusite. In ultimele lor trei intalniri directe de fiecare echipa gazda s-a impus marcand de cel putin trei ori.Pronostic