Pontul Zilei - 27 septembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de joi, 27 septembrie 2018, format din meciul Rapid Bucureşti - Turris-Oltul Turnu Măgurele, din şaisprezecimile Cupei României.


► Rapid Bucureşti - Turris-Oltul Turnu Măgurele (ora 18:45)


Rapid Bucureşti are ca obiectiv să promoveze în Liga 2 şi deocamdată este în grafic. După 5 etape disputate în Liga 3, C2, "alb-vişinii" au 4 victorii şi un egal, înscriind 11 goluri şi primind 2 goluri. Ei sunt pe locul 3 în clasament, având 13 puncte după CS Afumaţi şi Unirea Slobozia, care au acelaşi număr de puncte, dar un golaveraj mai bun.


Turris-Oltul Turnu Măgurele vrea şi ea să promoveze în Liga 2 şi după cum a jucat pînă acum în Liga 3, C3, are toate motivele să spere. După 5 etape disputate, "alb-albaştrii", care au avut 3 victorii şi 2 egaluri, se află pe primul loc în clasament, având 11 puncte, la fel ca Astra II Giurgiu, Unirea Bascov şi Flacăra Horezu.


Aşadar, se vor întâlni în şaisprezecimile Cupei României două echipe din Liga 3, care nu au pierdut niciun meci în acest sezon şi care au ca obiectiv să promoveze în al doilea eşalon. În ultima etapă din campionat, echipa antrenată de Constantin Schumacher a învins-o acasă cu 1-0 pe Sportul Chişcani, în timp ce formaţia antrenată de Erik Lincar a terminat la egalitate, acasă, 1-1 cu Craiova lui Adrian Mititelu.


Până să ajungă la faza şaisprezecimilor, Rapid le-a eliminat pe Viitorul Domneşti (3-0), CSO Bragadiru (5-0) şi pe Daco-Getica Bucureşti, în timp ce Turris-Oltul a trecut de Sporting Roşiori (3-0) şi CS Baloteşti (3-2).


Conform casei de pariuri Betano, Rapid Bucureşti are cota 1.57 pentru un succes iar Turris-Oltul Turnu Măgurele are cota 5.25 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.85. "Se califică Rapid" are cota 1.26, în timp ce "se califică Turris-Oltul" are cota 3.60. Giuleştenii pornesc cu şansa întâi, pentru că au un lot mult mai puternic decât al teleormănenilor şi avantajul terenului propriu şi a suporterilor.