Pontul Zilei - 27 octombrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de sâmbătă, 27 octombrie 2018, format din meciul Konyaspor Kulübü - İstanbul Başakşehir (ora 16:00), din etapa a 10-a a campionatului Turciei, care va avea loc pe stadionul "Konya Büyükşehir" din Konya.


Pariază acum pe meciul Konyaspor Kulübü - İstanbul Başakşehir!


Konyaspor Kulübü trece printr-o perioadă slabă în Süper Lig, fiind fără victorie în ultimele 3 etape în care a pierdut cu Göztepe İzmir (2-3, deplasare) şi a terminat la egalitate cu Beşiktaş İstanbul (2-2, acasă) şi Çaykur Rizespor Kulübü (1-1, deplasare). După 9 etape disputate, echipa antrenată de Rıza Çalımbay se află pe locul 8 în clasament, având 13 puncte. "Vulturiei Anatoliei" sunt la 6 puncte de lidera Galatasaray İstanbul. Bilanţul lor a fost de 3 victorii, 4 egaluri şi 2 înfrângeri.


İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü a avut trei rezultate consecutive de egalitate, cu Bursaspor Kulübü (0-0, deplasare), Yeni Malatyaspor (1-1, acasă) şi Fenerbahçe İstanbul (0-0, deplasare), însă în ultima etapă a câştigat acasă cu Kayserispor Kulübü (1-0, acasă). După 9 etape disputate, formaţia antrenată de Abdullah Avcı se află pe locul 3 în clasament, având 18 puncte, după lidera Galatasaray İstanbul 19 puncte şi Kasımpaşa SK, tot 18 puncte. Bilanţul echipei a fost de 5 victorii, 3 egaluri şi 1 înfrângere.


În sezonul trecut İstanbul Başakşehir a învins-o în tur, acasă pe stadionul "Fatih Terim" cu 2-1 pe Konyaspor şi a terminat la egalitate, în retur, 1-1 pe stadionul "Konya Büyükşehir". În această ediţie, gruparea din Konya a pierdut în cele 9 etape cu Fenerbahçe İstanbul (0-1, acasă) şi İzmir (2-3, deplasare), în timp ce İstanbul Başakşehir a suferit un singur eşec, cu Kasımpaşa SK    (1-2, deplasare).


Conform casei de pariuri Betano (click aici pentru recenzie), Konyaspor Kulübü are cota 2.90 pentru un succes iar İstanbul Başakşehir are cota 2.55 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 3.20. În ultimele 5 întâlniri Konyaspor Kulübü - İstanbul Başakşehir, au fost 4 remize şi un succes al oaspeţilor (0-0, 0-0, 1-1, 0-3 şi 1-1). Punctul forte a lui İstanbul Başakşehir este apărarea, care a încasat doar 4 goluri în 9 etape.


Konyaspor Kulübü - İstanbul Başakşehir 0-1

CÂŞTIGĂTOR!