Pontul ZIlei - 27 februarie 2019

Miercuri sunt multe meciuri ale granzilor din Premier League, dar acestea se gasesc deja analize si postate pe site, asa ca Pontul Zilei din 27 februarie 2019 este alcatuit din meciul dintre Aue si FC Koln, din liga a doua din Germania.


Aue – FC Koln (Ora 20:30)

Este oportunitatea cea mai buna pentru FC Koln sa treaca pe prima pozitie, in eventualitatea unui succes va face 45 de puncte, cu unul in plus fata de Hamburger SV, alaturi de care se lupta sa promoveze direct pe prima scena a fotbalului din Germania. Cu atat mai mult cu cat are meci usor si la finalul saptamanii, urmand sa o intalneasca la Ingolstadt, una dintre echipele care lupta sa evite retrogradarea si asta ar putea insemna sase puncte importante. In plan ofensiv este cea mai buna, Simon Terodde a inscris 23 din cele 56 de goluri pe care “tapii” le-au dat pana acum.


Aue este o echipa cu mici posibilitati, nu s-a pus problema sa se gandeasca la o clasare mai sus de locul noua si asta pentru ca nu isi permite din punct de vedere al lotului. Incet si sigur a adunat 26 de puncte, datorita carora se afla pe locul 12, cu 26 de puncte, dar are limite ei si asta se poate vedea foarte bine cand ne uitam in dreptul golaverajului care este unul negativ.


Si in tur a fost o diferenta substantiala intre cele doua echipe, Koln s-a impus cu 3-1, victorie pe care o astept din nou si in meciul de miercuri, pentru ca exista clar o diferenta de valoare reala intre ele, plus ca Aue a avut deja doua dueluri in 2019, in care a intalnit echipe apropiate de podium si de fiecare data a pierdut.