Pontul Zilei - 26 februarie 2019

Marti incep sa se dispute primele partide din cadrul etapei intermdiare din Premier League, iar eu am optat pentru Newcastle - Burnley. Acest meci este Pontul Zilei din 26 februarie 2019.Newcastle - Burnley (Ora 22:00)

Situatia este una fericita pentru “cotofene”, care au reusit la finalul saptamanii trecute sa iasa invingatoare din disputa contra lui Huddersfield, Rondon si Perez au inscris imediat dupa pauza si au facut ca echipa lor sa urce pana pe lcoul 15, cu 28 de puncte, aproape de locurile care vor retrogradare, patru lungimi sunt intre Newcastle si Southampton. Ce e drept, nu e intamplator ca joaca mai bine acasa, a fost a treia victorie consecutiva pe “St. James Park”.


Burnley nu a avut deloc un meci usor la finalul saptamanii anterioare, dar pana la urma a iesit cu fruntea sus din disputa contra lui Tottenham, Chris Wood si Ashley Barnes au adus inca o victorie, 2-1 fiind scorul jocului acela, evident, disputat acasa. Nu e deloc intamplator ce se petrece la Burnley, s-a gasit formula optima si echipa a ajuns la opt etape consecutive fara esec, meciuri in care de cele mai multe ori a reusit sa inscrie, exceptie facand remiza alba de la Watford.


In ciuda unui numar de goluri destul de mic, ambele echipe sunt formatii care si in tur s-au autodepasit, 2-1 a fost scorul pentru Newcastle. E clar ca acum vor trage pentru toate punctele, aproape ca se intra in linie dreapta si e nevoie de ele pentru a se indeparta de zona rosie. Il vad ca pe un mec alert, nu stiu cat de mare efect o sa aiba pe tabela, dar sunt convins ca fazele de atac se vor lasa cu lovituri de la coltul terenului, cum s-a intamplat si in ultimele lor doua intalniri directe.