Pontul Zilei - 25 Septembrie 2018

Tipsterul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Real Sociedad si Rayo Vallecano ca fiind Pontul Zilei de 25 Septembrie 2018. Cota este si ea una atractiva, 1.85.►Real Sociedad – Rayo Vallecano (Ora 22:00)


Revenire in forta pentru basci in meciul contra Huescai, au reusit ca in noua oameni sa tina avantajul de un pe care l-au avut si sa obtina inca trei puncte, urcand pe locul 9, cu 7 puncte. Cu un inceput de sezon in care patru dintre meciuri au fost deplasari, revenirea pe “Anoeta” este vazut drept cu ochi bun de casele de pariuri, care ofera trupei lui Asier Garitano statut de favorita.

Rayo a revenit in prima liga, dar ramanem cu un gust amar daca ne gandim la ce rezultate a avut pana in prezent. Pentru pariul nostru este foarte bine ca a pierdut la scor, 1-5 cu Deportivo Alaves, dar ramane de vazut daca aceste probleme cu apararea se vor recupera in decurs de cateva zile sau va continua sa aiba acelasi parcurs slab.

Sunt absente importante in lotul bascilor, Juanmi si Hernandez au luat cartonasul rosu in etapa trecuta, dar chiar si asa am vazut ca Sociedad stie bine sa joace acasa, desi a pierdut jocul contra Barcelonei, a avut o replica buna timp de o ora de joc. Mai mult, Vallecano a luat deja in medie 2.5 goluri pe meci si n-am motive sa cred ca poate sa-si imbunatateasca apararea.