Pontul Zilei - 25 februarie 2019

Epilogul rundei cu numarul 23 din Bundesliga le are drept adversare pe RB Leipzig si Hoffenheim, duel ce urmeaza sa aiba loc de la ora 21:30. Acesta este si Pontul Zilei din 25 februarie 2019.


5c73923a938f6_1551077946.png


RB Leipzig vs Hoffenheim (Ora 21:30)

Prestatia echipei gazda este clar de ce o face sa fie cotata cu prima sansa, a reusit ca in putinii ani de cand evolueaza pe prima scena sa fie echipa care i-a facut un renume, acum ocupand locul 4, cu 41 de puncte. Se stie foarte bine ca Champions League este miza cea mai importanta si are ocazia sa-si betoneze locul pe care se afla, chiar sa urce o pozitie, dar singurul obiectiv pe care trebuie sa-l faca este sa castige. Acest lucru l-a facut des pe “Red Bull Arena”


Hoffenheim este o echipa in revenire, a stiut sa isi puna in valoare atuurile din runda anterioara si a dispus cu 3-0 de Hannover, lucru pentru care a si urcat pe locul 8, cu patru puncte mai putine decat ultimul loc care va merge in editia urmatoare a Europa League. Este cunoscut nivelul jocului bun facut acasa, insa, in deplasare ramane o echipa de pluton si lucrul asta se vede si in acest moment, are 15 puncte stranse din 30 maxim posibile.


Daca este sa comparam cele doua echipe singurul lor punct comun este cel al spectacolului si astept sa se vada si acest lucru. In alta ordine de idei, cred ca un duel in care sa vedem cel putin patru goluri este posibil, in cinci din cele sase dueluri directe am avut cel putin trei modificari de scor si de regula, ambele formatii si-au adus aportul pe tabela.