Pontul Zilei - 23 octombrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de marţi, 23 octombrie 2018, format din meciul Real Madrid - Viktoria Plzeň (ora 22:00), din etapa a 3-a a Ligii Campionilor, care va avea loc pe stadionul "Santiago Bernabéu" din Madrid.


Real Madrid a avut un debut perfect în Liga Campionilor, învingând-o acasă, cu scorul de 3-0 pe AS Roma, însă în al doilea meci a pierdut cu 1-0 în deplasare cu ŢSKA Moscova. Echipa antrenată de Julen Lopetegui se află pe locul 2 în clasamentul Grupei G, având 3 puncte, după ŢSKA Moscova 4 puncte, dar înaintea lui AS Roma 3 puncte şi Viktoria Plzeň 1 punct.


Viktoria Plzeň a terminat la egalitate, scor 2-2 cu ŢSKA Moscova, în primul meci din Grupa G a Ligii Campionilor, după care a fost surclasată cu 5-0 pe "Stadio Olimpico" de AS Roma. Era şi greu pentru echipa lui Pavel Vrba să aibă rezultate bune cu astfel de adversari, astfel că nu este o surpriză că se află pe ultimul loc în clasament, cu un singur punct.


"Los Blancos" trec printr-o perioadă foarte slabă, fiind fără victorie de pe 22.09.2018, când au bătut-o cu 1-0 pe RCD Espanyol Barcelona. De atunci au pierdut la Moscova cu ŢSKA (0-1), au remizat cu Atlético Madrid (0-0) şi au luat bătaie de la Sevilla FC (0-3), Deportivo Alavés (0-1) şi Levante UD (1-2). Real Madrid nu este însă într-o situaţie disperată, pentru că se află la doar 4 puncte de lidera FC Barcelona, cu care va juca în acest weekend. Viktoria Plzeň nu a reuşit decât un 2-2 la Praga cu Bohemians 1905, rezultat care a dus-o pe locul 2 în clasament, fiind întrecută de Slavia Praga.    


Conform casei de pariuri Betano, Real Madrid are cota 1.07 pentru un succes iar Viktoria Plzeň are cota 34.00 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 12.25. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit în cupele europene. E de aşteptat ca jucătorii lui Real Madrid să fie foarte motivaţi, iar Viktoria Plzeň pare adversarul ideal ca să obţină un succes cât mai categoric, să se reabiliteze în faţa fanilor şi de a ieşi din criză.