Pontul Zilei - 23 februarie 2019

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda pontul zilei din 23 februarie 2019, West Brom primeste vizita celor de la Sheffield United.West Brom vs Sheffield United (Ora 19:30)

Este derby, cele doua trag la promovarea directa si ar putea sa fie o victorie care valoreaza dublu in economia clasamentului de la varf. Este posibil sa vedem un meci alert, iar fazele de poarta sa fie transformate in gol, asa cum s-a intamplat si in partida tur.


West Brom este una dintre cele mai bune marcatoare, are jucatori de atac foarte buni si de la care e normal sa vedem goluri. Sheffield nu este nici ea o echipa care sa refuze jocul deschis, cat timp reuseste sa se bata pentru fotoliul de lider isi permite sa joace la un nivel peste medie.


Vorbim de doua echipe care nu ne-au dezamagit si in cele mai multe randuri au reusit sa aiba un cuvant greu pe tabela. Neinvinsa de cinci runde, meciuri in care a dat cel putin doua goluri, Sheffield United nu vine sa se plimbe si are o replica solida pentru West Brom. Sunt doua dintre cele mai bune si constante marcatoare, Billy Sharp este omul de gol nr 1 de la oaspeti, in timp ce gazdele au mai multi jucatoricare au iesit in fata, Dwight Gayle si Jay Rodriguez sunt o parte dintre ei.