Pontul Zilei - 22 noiembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de joi, 22 noiembrie 2018, format din meciul Petrolul Ploieşti - FC UTA Arad (ora 19:30), din etapa a 18-a a campionatului României, Liga 2 Casa Pariurilor, care va avea loc pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.


Pariază acum pe meciul Petrolul Ploieşti - FC UTA Arad!


Petrolul Ploieşti trece printr-o perioadă foarte bună, având 5 victorii consecutiv, 2-1 cu Daco-Getica Bucureşti (deplasare), 2-1 cu Farul Constanţa (acasă), 3-2 cu Dacia Unirea Brăila (deplasare), 1-0 cu Ripensia Timișoara (acasă) şi 1-0 cu ACS Poli Timișoara (deplasare). După 17 etape disputate, echipa antrenată de Octavian Grigore  se află pe locul 2 în clasament, având 38 puncte. Bilanţul "galben-albaştrilor", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 1 în Liga 3, este de 12 victorii, 2 egaluri şi 3 înfrângeri, golaveraj 34-14.


Conform casei de pariuri Efbet (click aici pentru recenzie), Petrolul Ploieşti are cota 1.30 pentru un succes iar FC UTA Arad are cota 10.00 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 5.50.


FC UTA Arad are rezultate foarte slabe în Liga 2 Casa Pariurilor, fiind învinsă de trei ori la rând. "Bătrâna Doamnă" a fost bătută cu 4-0 de Universitatea Cluj (acasă), cu 1-0 de Aerostar Bacău (deplasare) şi cu 2-1 de FC Argeș Pitești (acasă). După 17 etape disputate, echipa antrenată de Ionuț Popa se află pe locul 10 în clasament, având 23 puncte. Bilanţul "alb-roşilor", care s-au clasat în sezonul precedent pe locul 12, este de 7 victorii, 2 egaluri şi 8 înfrângeri, golaveraj 26-25.


Petrolul Ploieşti are un lot mai bun, cu jucători de Liga 1 precum Țigănașu, Ștefănescu sau Marinescu, plus golgeterul Arnăutu şi are ca obiectiv să promoveze, în timp ce FC UTA Arad probabil va termina din nou la mijlocul clasamentului. Gazdele au 6 victorii şi un egal în ultimele 7 etape şi lotul complet pentru jocul cu arădenii. Oaspeţii, care nu au câştigat niciun punct în ultimele 3 etape, au un lot tânăr şi în mod normal nu au cum să evite înfrângerea la Ploieşti. Faţă de meciul cu FC Argeș Pitești, vor reveni la arădeni trei jucători suspendați, Manea, Benga și C. Rus.