Pontul Zilei - 22 februarie 2019

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda Pontul Zilei din 22 februarie 2019, format din disputa dintre Sepsi Sf. Gheorghe si Viitorul. 


5c6fb05090e1a_1550823504.png


Sepsi - Viitorul (Ora 20:00)

Dupa doua infrangeri consecutive, Sepsi a revenit la normal si in runda trecuta a castigat cu 1-0 in fata Gazului din Medias, drept pentru care a urcat pe loc de playoff si acum un rezultat pozitiv ar putea valora dublu in economia clasamentului in sezonul regulat. De asemenea, Sepsi pe teren propriu a jucat o singura data in 2019 si atunci a pierdut cu 0-1 in disputa cu Dinamo.


Viitorul merge foarte prost, Gica Hagi chiar s-a aratat vizibil deranjat dupa esecul survenit in urma etapei anterioare. Din cauza faptului ca are etape bune fara succes, se vede acum nevoita sa joace din afara playoff-ului, ea a pierdut locul, acum aflandu-se pe sapte. In deplasare n-a mai castigat de trei luni, iar atunci o facea in fata uneia dintre cele mai slabe echipe din acest sezon, FC Voluntari.


Lupta celor doua echipe ma astept sa fie una acerba, nevoia de puncte le.obliga sa scoata toate armele din dotare si in cazul asta astept un joc cu multi nervi si automat sa vina faulturile si cartonasele galbene.