Pontul Zilei - 21 februarie 2019

Andaluzia este taram de bataie pentru returul saisprezecimilor Europa League, Betis vs Rennes este meciul pe care am ales sa-l numim Pontul Zilei din 21 februarie 2019.


5c6e6b3a59ac9_1550740282.png


Prestatie lamentabila a celor de la Betis la ultimul meci de campionat atunci cand au evoluat pe terenul propriu si au incheiat la egalitate, 1-1, cu Alaves. Tot la egalitate a terminat Betis meciul tur al saisprezecimilor Europa League, a stiut bine sa revina de la 1-3, drept pentru care 3-3 a fost scorul final, atunci Diego Lainez Leyva a inscris aproape de finalul meciului.


Francezii de la Rennes stiu bine sa gestioneze ce se intampla pe terenul propriu, acolo au reusit rezultate remarcabile, insa, vulnerabilitatea si-a spus cuvantul in ceea ce priveste deplasarile. La finalul saptamanii trecute din nou s-a aplicat acest lucru, “ros-negrii” au pierdut cu 0-2 la Reims. Pe de alta parte, dorinta celor de la Rennes de a merge cat mai departe in Eruopa League a fost foarte mare, calificarea in primavara competitiei a venit dupa ce a castigat ultimele doua meciuri din grupa, cu Jablonec si Astana.


Asa cum s-a vazut si in urma duelului din tur, sansele sunt inca relativ egale pentru calificare, insa, Rennes s-ar putea sa fie prinsa pe picior gresit pentru ca vine la Sevilla obligata sa inscrie pentru a merge mai departe. In acest context, probabil ca prima repriza o sa fie echilibrata, ambele sa caute drumul spre gol si nu as exclude un scor la fel ca in primul minut.