Pontul zilei - 21 August 2018

Tipsterul Legalbet Wallberg ne recomanda o cota de 1,62 pentru un pariu pe goluri in duelul din Anglia League One dintre Charlton si Peterborough.


In etapa intermediara din Anglia League One de la mijlocul acestei saptamani cei de la Charlton Athletic vor primi pe arena The Valley vizita lui Peterborough. Aflate in forme diferite in debutul din noua editie de campionat, cele doua echipe se vor duela pentru al treilea sezon consecutiv in a treia divizie valorica din Anglia.


Charlton a inceput fluctuant sezonul iar cu 4 puncte acumulate ocupa doar pozitia a 12-a in clasament dupa 3 etape. Charlton a debutat cu o infrangere in deplasarea de pe terenul lui Sunderland, scor 2-1, pentru ca in etapa urmatoare sa se impuna cu acelasi scor pe teren propriu contra celor de la Shrewsbury. In ultima etapa ei eu obtinut o remiza, scor 1-1, in meciul din deplasare impotriva lui Accrington.


De partea sa, Peterborough are un debut de sezon cum nu se putea mai bun iar in prezent ocupa primul loc cu maximum de puncte. Peterborough a castigat in etapa de debut de pe teren propriu cu Bristol Rovers, scor 2-1, a urmat apoi a doua victorie obtinuta in deplasarea de pe terenul lui Rochdale, una categorica cu scorul de 1-4, pentru ca in ultima etapa sa castige din nou, acasa cu Luton cu scorul de 3-1.


Putem observa astfel ca in toate cele sase dueluri ale celor doua adversare din acest meci s-au marcat goluri de ambele parti iar eu sunt de parere ca aceasta serie a lor nu se va opri aici si fiecare echipa va reusi sa inscrie. Si in sezonul precedent s-au inregistrat dueluri spectaculoase si cu multe goluri intre ele, o remiza pe terenul lui Charlton, scor 2-2 si o victorie acasa pentru Peterborough, scor 4-1.