Pontul Zilei - 20 februarie 2019

Miercuri are loc un nou meci al campioanei Frantei, PSG primeste vizita lui Montpellier. Acesta este duelul pe care ne bazam pentru Pontul Zilei din 20 februarie 2019. PSG - Montpellier (Ora 22:00)

PSG este lider incontestabil in Ligue 1 si este pe cale sa se califice in sferturile Champions League, asta dupa ce a castigat cu 2-0 in mansa tur a disputei cu Manchester United. De data asta vine dupa doua victorii identice, a reusit in ultimele doua runde din campionat sa castige la acelasi acor, 1-0, cu Bordeaux si Saint Etienne. E posibil ca Tuchel sa odihneasca o serie de jucatori, iar asta sa se resimta.


Montpellier este o echipa care pune mare accent pe aparare si tocmai datorita acestui lucru a putut sa stea aproape de locurile care asigura prezenta in editia viitoare a Europa League. Pana atunci mai are mult de tras, asta pentru ca egalul pare sa fie cel mai des intalnit rezultat de catre ea.


Fata in fata or sa fie cele mai bune doua aparari din acest moment de Ligue 1. Stiu ca PSG a dominat ultimele rezultate directe, dar cred ca absenta lui Neymar o.sa aiba o influenta serioasa in plan ofensiv, iar asta sa aduca putine goluri. Patru din cele 12 deplasari avute de Montpellier s-au incheiat cu cel putin trei reusite, ceea ce arata cat se poate de clar ca este predispusa spre defensiva.