Pontul Zilei - 2 martie 2019

Sambata este ziua cand oferta parioristica este bogata, toate campionatele mari din Europa isi vor desfasura etape, iar Pontul Zilei din 2 martie 2019 vine din Italia si este Lazio - AS Roma.Lazio - AS Roma (Ora 21:30)

Derby-ul capitaliei Italiei vine intr-un moment in care echipele merg diametral opus. Lazio lasa de dorit, are patru meciuri la rand fara succes, ea fiind recent eliminata din saisprezecimile Europa League, dupa 0-3 la general cu Sevilla. Nici in campionat n-a evoluat stralucit, a pierdut cu 1-2 in cea mai recenta etapa si acum se afla pe locul 6, cu 38 de puncte, la sase puncte in spatele rivalei si adversarei sale din meciul de sambata.


AS Roma este pe val, a reusit in ultimele trei etape sa obtina victorii pe banda rulanta, ea reusind sa vina din spate si sa recupereze puncte importante, acum urmand pe locul 5, cu 44 de puncte, la o lungime in spatele lui AC Milan, echipac are se afla pe ultimul loc ce duce in editia urmatoare a grupelor Champions League. Nu conteaza ca are statut de echipa vizitatoare, AS Roma a reusit si asa ca in ultimele patru asemenea dueluri sa fie invincibila, trei victorii si o remiza a inregistrat in acest timp.


Pot spune ca din start exclud varianta solistului si zic asta pentru ca e greu sa avem o favorita certa intr-un meci derby, in special in campionatul Italiei, unde orgoliile sunt foarte mari. Totusi, as vrea sa cred ca forma slaba a lazialilor o sa ii motiveze suficient de mult cat sa avem cel putin cate un gol de fiecare parte.