Pontul Zilei - 19 februarie 2019

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda Pontul Zilei din 19 februarie 2019, format din partida care le are drept protagoniste pe QPR si West Brom. QPR - West Brom (Ora 21:45)

Invinsa in ultimele cinci dueluri din campionat, QPR s-a dus mult in spate, aflandu-se aproape de zona rosie, cu toate ca distanta este una considerabila. Totusi, londonezii cunosc caderile astea, deja este pentru a doua oara in aceasta stagiune cand se intampla acest lucru si pierde mai multe meciuri la rand, de aici si locul slab pe care se afla in clasament. Dupa cinci infrangeri consecutive e greu sa mai revina cu moralul pe linia de plutire, cu atat mai mult cand are in fata un adversar cu ambitii mari si care isi doreste sa revina cat se poate de repede la cel mai inalt nivel.


West Brom este in antiteza cu adversara ei, se lupta sa promoveze direct in Premier League si avantajul de a juca in deplasare pare sa ii fie convenabil, a adunat suficiente puncte, cat sa nu se sperie de acest duel. In etapa trecuta a castigat destul de greu la Aston Villa, a fost atunci 2-0, in ceea ce a reprezentat al treilea meci consecutiv in care inscrie si nu pierde, bifand doua victorii in deplasare, cat si un meci nul, cu Nottingham, acasa, 2-2.


In tur am avut o diferenta de scor linistitoare in favoarea celor de la WBA, iar cum situatia ii surade, astept sa faca un nou meci bun, care sa o duca fdn nou spre succes.