Pontul Zilei - 18 februarie 2019

O zi de luni saraca in evenimente, dar datorita programului Bundesliga avem Nurnberg - Dortmund, meci in jurul caruia incercam sa gasim Pontul Zilei din 18 februarie 2019. Nurnberg - Dortmund (Ora 21:30)

Nu exista un rival mai slab decat Nurnberg in aceste momente, echipa pare deja resemnata cu gandul ca din august o sa se numere printre echipele care vor juca in Zweite. Duel dupa duel e mereu invinsa, chiar in etapa trecuta a cedat cu 0-2 in derby-ul suferintei, contra lui Hannover. In mod normal o sa-i fie greu sa poate face o figura frumoasa, dar am vazut-o mai mobilizata acasa, acolo a castigat cele doua jocuri din acest sezon.


O sa fie interesanta abordarea liderului Bundesliga in acest duel, pentru ca in urma cu putine zile a pierdut cu 0-3, la Londra, cu Tottenham. Mai mult, acum sunt doua puncte intre ea si Bayern, deci exista un pui de presiunea suplimentara.


Dupa 7-0 in tur putem spune ca Dortmund nu-i e net superioara lui Nurnberg? Eu zic ca o poate bate din nou lejer, la cel putin doua goluri diferenta. Totusi, joaca prima echipa cu ultima, intr-un clasament cum este cel al Bundesligii.