Pontul Zilei - 17 februarie 2019

In Germania avem un duel interesant, Frankfurt o intalneste pe Monchengladbach,, intr-un duel din cadrul Bundesliga, acesta este Pontul Zilei din 17 februarie.Frankfurt - Monchengladbach (Ora 16:30)

Frankfurt a inceput sa obtina mai multe remize, iar asta o indeparteaza de zona Champions League-ului. Totusi, a reusit ca in turul saisprezecimilor Europa League sa scoata un egal important, meciul contra liderului Ucrainei, Shakhtar, s-a terminat la egalitate, 2-2. In etapa trecuta de campionat, Eintracht Frankfurt si Leipzig au executat 11 lovituri de la colt.


Borussia Monchengladbach a pierdut lamentabil disputa din runda anterioara, 0-3, cu Hertha Berlin, intr-o confruntare care a avut loc loc pe teren propriu. Totodata a fost primul esec suferit de Gladbach pe terenul propriu. Precedentele doua deplasari ale lui Gladbach s-au terminat cu victorii in fata unor echipe precum Schalke si Bayer Leverkusen.


Stiu ca sunt echipe care trag tare si vizeaza locurile care duc direct in grupele UCL, tocmai din acest motiv nu ma indoiesc ca vor ataca si meciul o sa fie unul pe cinste. Sa luam in considerare ai faptul ca ambele au finalizatori buni, acestia avand ocazia sa iasa la rampa. In tur am avut un meci cu patru gokur5iy, Borussia a castigat cu 3-1. In meciul din tur au avut loc si 15 lovituri de la colt, Gladbach a incheiat partida cu 9-6 in dreptul cornerelor.