Pontul Zilei - 16 februarie 2019

Sambata este o oferta interesanta si sper ca si de data aceasta sa gasim Pontul Zilei cel mai inspirat, cum s-a intamplat in ultimele sapte incercari.Bolton - Norwich (17:00)

Diferenta enorma intre dorintele celor doua formatii, daca Bolton trage sa evite retrogradarea si pare ca a pierdut contactul cu echipele din fata ei, Norwich mai cade, se scutura, dar ramane angrenata in cadrul promovarii. Pentru mine este evident ca sansele ca oaspetii sa castige sunt destul de mari, dar asa cum au aratat in etapa trecuta nu ma surprinde sa vedem si un gol venit din disperarea celor de la Wanderers de a evita retrogradarea.


Bolton vine putin mai motivata, pentru ca in runda anterioara a castigat cu 1-0 la Birmingham, in timp ce Norwich a pierdut neasteptat de usor la Preston, 1-3 a fost scorul atunci si a echivalat cu predarea stafetei de lider, acum avand un punct mai putin decat Leeds United.


In tur, pe 8 decembrie, am avut un meci spectaculos, a fost atunci 3-2 pentru Norwich. Poate ca nu o sa avem din nou cinci goluri, dar cum nevoia de puncte si de victorie este una apriga, astept sa se vada acest lucru si oaspetii sa-si arate suprematia.