Pontul zilei - 15 septembrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de sâmbătă, 15 septembrie 2018, format din meciul Beşiktaş İstanbul - Yeni Malatyaspor, din etapa a 5-a a campionatului Turciei.


► Beşiktaş İstanbul - Yeni Malatyaspor (ora 20:00)


Beşiktaş İstanbul a început foarte bine în Süper Lig, învingându-le pe Akhisar Belediye (2-1, acasă) şi Erzurum BB (3-1, deplasare), însă au urmat o înfrângere cu Antalyaspor (2-3, acasă) şi un egal cu Bursaspor (1-1, deplasare).


Yeni Malatyaspor a avut un parcurs asemănător cu al lui BJK, câştigând în primele două etape cu Göztepe İzmir (3-1, deplasare) şi Fenerbahçe İstanbul (1-0, acasă), după care a urmat un egal cu Kayserispor (0-0, deplasare) şi o înfrângere cu Konyaspor (0-1, acasă).


După 4 etape disputate, echipa antrenată de Şenol Güneş se află pe locul 9 în clasament, având 7 puncte, în timp ce formaţia antrenată de Erol Bulut este pe poziţia a 8-a, tot cu 7 puncte. În etapa următoare, "Kara Kartallar" vor juca pe "Şükrü Saracoğlu" cu Fenerbahçe İstanbul, în timp ce "galben-roşii" o vor întâlni, acasă pe "Malatya Arena", pe Rizespor.


"Siyah Beyazlar" s-au întărit cu portarul german Loris Karius, care a fost împrumutat de la FC Liverpool şi cu mijlocaşul ofensiv sârb Adem Ljajić, care a fost împrumutat de la FC Torino. Ei vor juca joi în Grupa I a Europa League, acasă, cu Sarpsborg 08, însă antrenorul Şenol Güneş nu îşi poate permite să menajeze niciun titular, ţinând cont că echipa sa este la 5 puncte de lidera Kasımpaşa SK.


Beşiktaş va aborda meciul de pe "Vodafone Park" cu Malatyaspor doar la victorie, pentru că are ca obiectiv să treacă cât mai repede peste perioada mai slabă care a avut-o şi să revină în lupta pentru câştigarea campionatului. Oaspeţii au ca obiectiv să obţină un punct la İstanbul, unde au două înfrângeri cu 1-3 în ultimele două întâlniri cu Beşiktaş. În opinia mea, gazdele vor câştiga meciul, pentru că au un lot mai valoros, sprijinul fanilor şi ambiţia de a reveni cât mai repede pe podium.★ Beşiktaş İstanbul a terminat în sezonul trecut pe locul 4, cu 71 puncte


★ Yeni Malatyaspor a terminat în sezonul trecut pe locul 10, cu 43 puncte


★ Toate rezultatele "alb-negrilor" din acest sezon au fost GG


★ "Galben-roşii" au avut 3 rezultate NG în 4 etape


★ Echipa lui Şenol Güneş a marcat 2 goluri cu Akhisar Belediye şi Antalyaspor, ambele acasă


★ Echipa lui Erol Bulut are alături de Kayserispor cea mai bună apărare din Süper Lig, primind 2 goluri în 4 etape


★ Ultimele întâlniri: BJK-Malatyaspor 3-1, Malatyaspor-BJK 0-0, Malatyaspor-BJK 0-0, BJK-Malatyaspor 3-1


Beşiktaş İstanbul - Yeni Malatyaspor 2 - 1

C Â Ş T I G Ă T O R