Pontul Zilei - 15 februarie 2019

Expertul legalbet, IulianGGMU, va recomanda Pontul Zilei din cadrul 15 februarie 2019, Augsburg vs Bayern Munchen.Augsburg - Bayern Munchen (Ora 21:30)

Cinci meciuri au avut loc in 2019 si Augsburg n-a terminat inca la egalitate vreo partida, dar patru dintre ele s-au incheiat fara ca una dintre formatii sa castige. Aceasta are probleme in fata granzilor, dar mai mult decat atat este presiunea care sta pe umerii ei, fiecare greseala o poate costa si in runda urmatoare sa treaca sub linia rosie. Moralul este si el scazut, in etapa trecuta a pierdut cu 0-4, la Bremen, intr-un meci in care era condusa cu 3-0 dupa nici macar o jumatate de ora de joc.


Bayern Muchen este motivata sa recupereze punctele handicap fata de Borussia Dortmund, reusind ca in etapa trecuta sa obtina o parte dintre ele. Dincolo de toate astea, in cele cinci meciuri care au avut loc in 2019, toate s-au terminat cu goluri de ambele parti si au avut loc cel putin patru modificari de scor, ceea ce ete normal sa se intample asa cand vine vorba despre o formatie care tine trena sus si in competitiile europene.


Desi in tur a fost 1-1, vreau sa cred ca Bayern Munchen poate pune in aplicare tot ce a invatat din fiecare meci si astfel, sa obtina o noua victorie categorica si in care sa asistam la cel putin patru modificari de scor.