Pontul Zilei - 14 februarie 2019

Este seara de Europa League si Pontul Zilei din 19 februarie este fix din aceasta competitie, iar pentru acest duel m-am gandit ca Shakhtar vs Frankfurt ne poate aduce o cota buna.Shakhtar Donetsk - Frankfurt (Ora 22:00)

Shakhtar Donetsk este o echipa care vine din Champions League, acolo unde ea n-a putut sa tina pasul cu liderul si campioana en-titre a Angliei, Manchester City, cat nici cu francezii de la Lyon. Per total a afisat un joc ofensiv bun, nu s-a dat inapoi de la a inscris de cate ori a avut aceasta oportunitate, iar Frankfurt este genul de echipa care permite sa se intample asta. Mai mult decat atat, in Ucraina nu are rivala, s-a calificat deja in play-off ul Premier League-ului ucrainean.


Frankfurt este in cursa pentru a se clasa in top 4 din Bundesliga, dar are nevoie de jocuri mult mai solide decat ce s-a intamplat in ultima infruntare, atunci cand meciul de la Leipzig s-a incheiat 0-0. Desi este a cincea in campionatul intern, evolutia sa din cadrul Europa League a fost una total neasteptata, ea reusind ca aproape in fiecare meci sa-si surclaseze adversarii, indiferent daca a jucat cu Lazio, Apollon sau Marseille, de fiecare data castigand.


Una peste alta cred ca meciul o sa fie unul spectaculos, ambele echipe stiu bine sa isi joace cartea pe faza de atac si astept ca duelul care urmeaza sa aiba loc intre ele, sa aduca cel putin trei modificari de scor.