Pontul Zilei - 13 Septembrie 2018

Tipsterul legalbet, IulianGGMU, propune Pontul ZIlei din data de 13 septembrie, alegand sa-si indrepte atentia spre meciul dintre HJK si Mariehamn, din prima liga de fotbal a Finlandei.


►HJK - Mariehamn (Ora 18:30)

HJK este liderul la zi din Veikkausliiga, o liga pe care a reusit sa o domine in ultimii ani, avand sapte puncte peste Rovaniemi, principala si singura ei contracandidata, drept pentru care are si un meci mai putin decat rivala ei. Echipa este intr-o forma buna, a reusit in ultimele trei meciuri sa stea departe de esec si mai mult decat atat a reusit sa nu primeasca gol. In urma cu o saptamana a facut instructie cu Inter Turku, 3-0 a fost scorul acelui meci.

Mariehamn se gandeste daca din editia viitoare va ramane in prima liga sau va merge in Ykkonen, insa pentru moment are un punct avans fata de prima echipa de sub linia rosie. Spre deosebire de adversarul ei din acest meci, ea a pierdut meciul jucat in runda trecuta, 3-6 a fost scorul meciului in care Ilves a venit pe “Wiklof Holding Arena”.

Obisnuita sa abordeze meciurile mereu cu gandul la victorie, HJK este echipa pe care am sa mizez pentru Pontul Zilei din 13 septembrie. Totusi, cum victoria ei este cotata cu 1.21 la Betano, cred ca o cota buna ar fi cea in care victoria echipei gazda o sa vina fara sa primeasca gol, asa cum s-a intamplat si ultimele patru meciuri directe, toate meciurile fiind disputate in campionat.