Pontul ZIlei - 12 februarie 2019

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda Pontul ZIlei din data de 12 februarie 2019, unde am ales sa optez pe infruntarea dintre Hull City si Rotherham.


Hull City - Rotherham (21:45)

Nivelul slab al celor de la Rotherham ma obliga ca din start sa-mi indrept atentia spre o victorie a celor de la Hull City, o echipa care ne-a arata ca pe teren propriu poate face ce vrea in ultimele jocuri. Inca trei puncte o pot apropia de play-off, obiectiv pe care nu si l-a propus, dar nu l-ar refuza, cu atat mai mult cu cat dispune de un lot peste media Championship.


Jocurile de pe “KCOM Stadium” din ultimul timp s-au terminat neasteptat de bine pentru Hull, aceasta n-a mai pierdut de sase infruntari, dar cinci dintre ele au reprezentat victorii in care a dat cel putin doua goluri. De altfel, golaverajul din aceste serie de cinci de victorii este net superior, Hull a inscris de 16 ori si a luat doua goluri, asta in conditiile in care a avut adversari mai buni decat cel pe care urmeaza sa-l intalneasca marti.


Rotherham este o echipa care depinde exclusiv de meciurile de pe teren propriu, ea este singura din Championship care n-a reusit sa castige un duel avut in deplasare. In cele 15 asemenea intalniri, “morarii” au luat cinci puncte, toate ca urmare a unor rezultate de egalitate.