Pontul zilei - 11 Octombrie 2018

Expertul Legalbet, Karbacher, vă recomandă Pontul Zilei de joi, 11 octombrie 2018, format din meciul Ghana - Sierra Leone (ora 19:00), din preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, Grupa F.


Ghana - Sierra Leone


Echipa naţională a Ghanei a avut un debut destul de slab în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, unde a câştigat cu 5-0, acasă, cu Etiopia, dar a şi pierdut cu 1-0, în deplasare cu Kenya. Aşadar, după 2 meciuri disputate în Grupa F, echipa antrenată de James Kwesi Appiah are doar 3 puncte în clasament, însă este pe primul loc datorită golaverajului. În această grupă şi Kenya, Sierra Leone şi Etiopia au tot 3 puncte.


Reprezentativa Sierrei Leone a debutat în preliminarii cu un succes pe teren propriu, 2-1 cu Kenya, după care a pierdut în deplasare cu scorul de 1-0 în faţa Etiopiei. Formaţia antrenată de John Keister este pe locul 3 în clasament după 2 meciuri disputate, având 3 puncte, la fel ca şi celelalte adversare din grupă.


Conform casei de pariuri Unibet (click aici pentru recenzie), Ghana are cota 1.30 pentru un succes iar Sierra Leone are cota 9.50 pentru o victorie. Egalul este cotat cu 5.00. "Black Stars" nu îşi pot permite să rateze cele 3 puncte, pentru că obiectivul este clar, să se califice la Cupa Africii şi să o şi câştige. Ghana este una dintre cele mai puternice echipe naţionale de pe continentul negru, are mulţi jucători valoroşi şi, fiind sub presiune, e de aşteptat să se mobilizeze la maxim în partida cu "Leone Stars" şi să se impună clar.


Ghana


  • are 3 puncte în clasament după 2 meciuri disputate
  • are cel mai bun atac şi cea mai bună apărare din grupă
  • a jucat un amical pe 07.06.2018, 2-2 în deplasare cu Islanda
  • va juca următorul meci în deplasare, tot cu Sierra Leone


Sierra Leone


  • are 3 puncte în clasament după 2 meciuri disputate
  • a marcat 2 goluri în 2 meciuri şi a primit tot 2
  • a jucat un amical pe 17.03.2018, 4-0 în deplasare cu Iran
  • va juca următorul meci, acasă, tot cu Ghana