Pontul Zilei - 11 martie 2019

Putine evenimente in sportul rege, dar fiind o zi de luni se explica acest lucru. Totusi, am ales un meci din Germania, Dusseldorf urmeaza sa primeasca vizita lui Frankfurt, acesta fiind si pontul zilei de 11 martie 2019.Dusseldorf - Frankfurt (Ora 21:30)

Pe locul al doilea in clasamentul ultimelor zece etape, Fortuna Dusseldorf aproape ca si-a asigurat biletele pentru ramanerea in prima liga. O noua eventuala victorie cred ca ii asigura un final de sezon linistit, in care sa priveasca de la distanta lupta pentru Zweite Bundesliga. totusi, trebuie luat in calcul si faptul ca are ceva absenti importanti, sau cel putin daca se adeveresc indisponibilitatile aparute in presa, Dusseldorf ar putea sa nu se bazeze pe o serie de noua jucatori, parte dintre ei oricum nu erau titulari.


Frankfurt face senzatie in Europa League si este pe cale sa mearga in sferturile de finala ale competitiei. Tot ce are de facut este sa incheie cel putin la egalitate cu goluri meciul de la Milano, cu Inter, pentru ca in tur, pe “Commerzbank Arena” a fost 0-0. Desigur, echipa inca este neinvinsa in 2019, aici contorizand toate meciurile disputate, de aici si locul 5 pe care il ocupa, fiind in spatele ultimului loc ce duce in grupele editiei viitoare de Champions League.


Umilita in partida din tur, Fortuna Dusseldorf o sa vrea din toate puterile sa razbune acel 1-7 inregistrat atunci si ma astept sa o faca intr-o maniera in care sa se vada si pe tabela. Marcatoare aproape constanta in ultima luna, aceasta intalneste o alta echipa care stie bine sa-si fructifice sansele pe care le are, acesta fiind si motivul pentru care ma astept din nou la goluri.