Pontul Zilei - 11 februarie 2019

Oferta slaba pentru ziua de luni, din aceasta cauza optez ca Pontul Zilei din 11 februarie 2019 sa il ofer din hochei pe gheata, respectiv Extraliga.Sparta Praga - Plzen (Ora 19:30)

In lupta pentru primele sase locuri, Sparta Praga are nevoie sa faca jocuri exemplare, ea se afla in prezent pe locul 9, cu 63 de puncte, dar nu a mers deloc bine in ultimul meci, cand a pierdut tot acasa, 4-5, cu aceeasi Plzen, meci transat dupa prelungiri. Partea buna este ca inca are sanse la primele sase locuri, care ii asigura calificarea directa in sferturile de finala ale play-off-ului, sarind un tur.


Plzen trage sa termine pe primul loc in sezonul regulat, cu toate ca este momentan departe, pe locul al treilea, cu 76 de puncte. A iesit in relief prin golurile inscrise, aceasta are a doua ofensiva din Extraliga, si mai presus decat atat, se apara foarte bine, are cele mai putine goluri incasate. Jocul este si el in crestere, Plzen are sapte victorii in ultimele opt dueluri, meciuri care au si adus multe goluri, spectacolul fiind la ordinea zilei.


Plzen s-a impus deja in ultimele doua intalniri, dar nu este o noutate, pentru ca aceasta n-a mai pierdut in timpul regulamentar, cu Sparta Praga, de mai bine de doi ani. cred ca lucrurile sunt clare si cum trebuie sa existe o invingatoare la finalul partidei, optez pe succes lui Plzen.