Pontul Zilei - 10 martie 2019

Oferta este una bogata, avem meci de 5 stele si in Premier League, unde Arsenal o intalneste pe United. Prefer ca aceste meciuri sa ramana analizate de colegii mei si sa imi indrept atentia spre un duel din Zweite Bundesliga, unde St. Pauli si HSV vor juca in Hamburg Derby.


5c84c11b9f76a_1552204059.png


St. Pauli - HSV (Ora 14:30)

Cum este un meci care in tur s-a incheiat 0-0, acum ambele echipe trag tare, sa prinda locurile ce duc in Bundesliga, asa ca presiunea rezultatului este mult mai ridicata. In acest context sunt sanse mari sa vedem si multa tensiune, iar toate astea sa se concretizeze intr-o mare de cartonase galbene si rosii.


Ce e drept, HSV pleaca favorita, dar ambele echipe sunt in forma, au reusit in runda anterioara sa isi castige duelurile avute, 1-0 a fost scorul ambelor intalniri. Mai mult, cu St. Pauli in rol de gazda am avut in 2019 meciuri bune, in care gazdele au dat cel putin un gol si mereu am avut multe cartonase galbene. Voi repeta pentru a treia oara “cartonase galbene”, acesta este si pariul pe care vreau sa ma asez, imi doresc sa cred ca vor juca dur si Felix Brych sa scoata din buzunar cel putin doua asemenea cartonase in prima repriza.


In tur am avut un meci relativ cuminte, cu toate ca pana la final s-au dat cinci cartonase galbene, dar atunci nici nu era presiunea de acum, cand un punct pierdut poate echivala cu ratarea promovarii.