Pontul Zilei - 10 februarie 2019

Oferta bogata si duminica, dar pentru Pontul Zilei din 10 februarie 2019 am ales sa merg pe cel mai greu meci, cel dintre Manchester City si Chelsea, derby analizat si pe site.Manchester City - Chelsea (Ora 18:00)

Dificila misiunea oaspetilor, zic acest lucru pentru ca Manchester City a devenit o masinarie de fotbal, jocul ei crescand de la o etapa la alta si acum, daca se impune, revine pe primul loc. Pe de alta parte, are un background pozitiv, in ultima saptamana a reusit sa castige de doua ori la scor, a fost 3-1 contra lui Arsenal, meci jucat tot pe “Etihad”, iar apoi s-a impus la Liverpool, cu Everton, scorul fiind 2-0. City are cel mai bun atac din campionat, principalul responsabil este Kun Aguero, atacantul argentinian fiind cel mai bun marcator al echipei.


Chelsea a pierdut derby-uri in acest inceput de an, iar situatia echipei nu ii permite sa mai faca multi pasi gresiti. In urma rezultatelor inregistrate sambata, trupa antrenata de Sarri a sarit din big four, iar pentru a recupera acest loc patru, are nevoie de cel putin un rezultat de egalitate. In conditiile astea o sa-i fie enorm de greu pentru ca din 13 meciuri jucate pe Etihad, in acest sezon, Manchester City a pierdut o singura data.


Stiu sigur ca ambele echipe nu se vor preda, in tur a fost randul lui Chelsea sa-si arate coltii si sa castige, punand capat celor trei infrangeri la rand ale “cetatenilor”. Una peste alta, sa scurtam lucrurile, ultimele noua meciuri directe echipa care a condus la pauza a si castigat meciul, iar de data asta City sper sa fie aceasta, echipa care pe teren propriu este aproape de neatins.