Pontul Zilei - 1 martie 2019

Vineri este o zi cu evenimente importante in campionatele mari si din acest motiv Pontul Zilei din 1 martie 2019 vine din Bundesliga si este duelul dintre Augsburg si Borussia Dortmund.Augsburg - Borussia Dortmund (Ora 21:30)

Invinsa in ultimele trei etape, Augsburg a luat cel putin trei goluri in acest interval de partide, drept pentru care se afla in lupta pentru evitarea retrogradarii, ea se afla la doua puncte peste prima echipa care merge la barajul de ramanere in prima liga. Are si una dintre cele mai slabe defensiva, pana acum a luat, in medie, aproximativ doua goluri in fiecare meci avut.


Borussia Dortmund are trei puncte avans in fruntea clasamentului, in fata rivalei sale din fotbalul german, Bayern Munchen. Dupa trei rezultate de egalitate consecutive, “galbe-negrii” au reusit ca in etapa trecuta sa obtina toate punctele puse in joc, 3-2 fiind in scorul meciului pe care l-a avut contra celor de la Bayer Leverkusen.


Meciul cred ca o sa fie unul alert si zic asta pentru ca Augsburg a inceput sa inscrie, este genul de formatie care nu se da in laturi de la a evolua deschis, astfel, dat fiind faptul ca se va disputa meciul si pe terenul ei, probabil ca Dortmund o sa aiba nevoie de cel putin doua goluri pentru a obtine toate punctele si o cred capabila sa faca asta.