Polonia - Estonia | Ponturi şi cote la pariuri

Polonia e mare favorită în confruntarea din play-off cu Estonia, partida urmând să se dispute joi, 21 martie, de la ora 21:45. Meciul de la Varşovia e transmis în direct pe canalul Digi Sport 3.

Polonia e mare favorită în această confruntare

Gazdele au evoluat în grupa E a preliminariilor pentru Euro2024, dar au fost devansate de Albania şi Cehia. Parcursul bun din Liga Naţiunilor le-a conferit dreptul de a participa la acest play-off şi implicit la a spera la o calificare pe ultima sută de metri la competiţia din Germania.

Un succes scontat cu Estonia i-ar aduce pe polonezi în situaţia de a disputa meciul decisiv cu Ţara Galilor sau Finlanda. În cazul fericit al calificării, echipa lui Michal Probierz ar avea o grupă la european extrem de grea, cu Franţa, Olanda şi Austria.

Nu face parte din lot jucătorul lui Juventus, Arkadiusz Milik, acesta fiind accidentat, iar în echipă ar putea apărea şi alţi jucători, mai ales că meciul decisiv e totuşi săptămâna viitoare.

POLONIA  (3-5-2): Bulka - Bereszynski, Bednarek, Kiwior - Cash, Zielinski, S. Szymanski, D. Szymanski, Frankowski - Lewandowski, Piatek. Selecţioner : Michal Probierz.

Estonia e singura naţională care a ajuns în play-off de pe ultimul loc al unei grupe

Reprezentativa din Estonia a făcut parte din grupa F, în care a acumulat un singur punct, având ce-i drept adversari redutabili precum Belgia, Austria sau Suedia.

Echipa oaspete a avut însă o prezenţă reuşită în Liga Naţiunilor, competiţie prin intermediul căreia a obţinut şansă ajungerii în acest play-off eliminatoriu.

În meciul din această seară  echipa lui Thomas Haberli va putea conta pe cei mai buni jucători, neavând jucători suspendaţi sau accidentaţi.

Estonia (3-4-2-1): Hein - Klavan, Mets, Paskotsi - Peetson, Poom, Vassiljev, Pikk - Sinyavskiy, Anier - Jurgens.Antrenor: Thomas Haberli.

Polonia - Estonia, , informaţii şi statistici

  • Polonia a câștigat cinci, a remizat două și a pierdut trei din ultimele zece jocuri. Ei au înscris în nouă dintre aceste meciuri și nu au primit gol în șase dintre acele meciuri.
  • Estonia nu a câștigat în ultimele 11 meciuri, marcând doar 4 goluri şi primind 26.
  • Polonia este neînvinsă în ultimele șase meciuri pe teren propriu, câștigând patru și remizând două. Una dintre echipele pe care le-au învins a fost Germania (1-0 în iunie 2023).
  • Estonia nu a reușit să înscrie în șase din ultimele opt meciuri.
  • Polonia și Estonia s-au întâlnit de nouă ori până acum, gazdele câștigând șapte, oaspeţii unul, iar un meci s-a încheiat la egalitate.
  • Singurul succes al estonienilor s-a consemnat la ultima întâlnire directă,  din 2012, când scorul a fost 1-0.
  • Estonia a marcat doar de patru ori împotriva Poloniei, Polonia marcând 18 goluri în cele 9 jocuri.

Polonia - Estonia, informaţii şi statistici

La Varşovia se joacă o confruntare în care diferenţa de valoare e una evidentă şi ca atare naţionala lui Lewandowski ar trebui să obţină o victorie clară. De altfel polonezii joacă acasă şi ar trebui să aibă o repetiţie pe măsură înaintea meciului decisiv pentru calificarea la europeanul din Germania. Puteţi să mizaţi pe cel puţin 3 reuşite ale gazdelor, ca de obicei la casele de pariuri licenţiate.