Play’n GO lanseaza slotul Mount M

Unul dintre cei mai cunoscuti furnizori de jocuri de cazino online si de servicii in cadrul industriei de jocuri de noroc din intreaga lume a lansat inca un slot. Play’n GO calatoreste in timp si a decis lansarea slotului Mount M.

  • Vorbim despre era glaciara in care mamutii isi aveau veacul pe Pamant, deci cu foarte mult timp in urma, ceea ce poti sa vezi in jocul ca la aparate Mount M, noul slot lansat de furnizorul Play’n GO.
  • Jocul este atractiv din toate punctele de vedere si actiunea are loc la baza Muntelui Mammoth, acolo unde barbatii preistorici se inchinau fiarei puternice.
  • Din dorinta de a avea sanatatate, noroc si bogatie, barbatii calatoreau in varful muntelui Mammoth si indeplinesc un ritual sacru despre care se spunea ca ii ajuta sa primeasca ajutor de la marele Spirit Mamut.
  • Conform intro-ului cinematografic, Muntele M este un munte acoperit cu zapada, cu un mamut inghetat in varf.  Play’n GO te duce inapoi in era glaciara, iar ecranul de joc este reprezentat de zapada si gheata, unde simboluri care reprezinta animale sunt stivuite si reprezinta simbolurile de top ale slotului.
  • Pentru prima oara puteai juca acest slot in data de 19 august 2022, atunci cand Play’n GO a decis sa ofere fanilor acest nou joc ca la aparate.
  • RTP-ul slotului este 94.2%, in timp ce volatilitatea este ridicata, insa oricand poti obtine un castig enorm ce ajunge pana la 13.000 X miza. Fiecare miza in parte este speciala, iar pariurile pot ajunge de la cativa bani si pana la cateva sute de lei.
  • Exista 1.024 de linii de plata, iar actiunea slotului este purtata pe cinci role si patru randuri. Exista si o runda bonus, insa este putin diferita e cum esti obisnuita, dar devine interesanta in momentul in care avansezi si ajungi tot mai in varf prin colectarea globurilor.