Play n GO călătorește în timp cu noul slot: Fortune Rewind

Doar o săptămână a trecut de la lansarea slotului ImmorTails of Egypt, furnizorul suedez Play n GO a decis lansarea unui alt slot video menit să capteze atenția. Este vorba despre Fortune Rewind, un slot care îți oferă posibilitatea să călătorești în timp. A obișnuit să inoveze și exact așa putem să spunemși noi despre acest joc de păcănele online cu cinci linii de plată.

Play n GO a dat un comunicat de presă în momentul lansării jocului video și a dezvăluit că Fortune Rewind este noua sa creație. Acest slot nu doar că este pe cinci role, cât și pe trei rânduri, arătând oarecum precum un slot clasic. Însă nu este așa, deoarece vine cu elemente interesante, menite să îți atragă atenția de la primul contact cu el. Tema slotului o reprezintă călătoriile și peripețiile doctorului Tempis, care poate să călătorească din epoca de piatră și până în anul 3.000.

De jucători depinde prin ce epocă va trece acest protanist îndrăzneț, având în vedere că sunt disponibile șase epoci distincte. Ecranul de joc este unul colorat și prezintă o stradă dintr-un oraș al viitorului. Acțiunea ăn Fortune Rewind se desfășoară pe cinci role și trei rânduri, unde simbolurile de top reprezintă exact tema slotului.

Lansat în data de 29 septembrie, slotul este însoțit de RTP 94.2%, cât și de câștigul maxim ce ajunge până la 8.500 X miza. Volatilitatea este ridicată, iar ca jucător ai posibilitatea de a paria pe sume cuprinse între câtiva bani și peste o sută de lei, în funcție și de platforma unde jocul este disponibil. În total exista 20 de linii de plată, singura condiție ca un câștig să fie valid este ca simbolurile să fie două sau trei consecutive (după caz) pe linia de plată, de la stânga către dreapta. Inovația constă în caracteristicile speciale și faptul ca îți stau la dispoziție mai multe astfel de funcții care oferă jocuri gratuite și câștiguri cu multiplicatori de 15 X, 17 X și 20 X.

Până ce Fortune Rewind va fi disponibil la cazinourile online licențiate din România, încearcă sloturile Play n Go pe platforma Superbet! Obține bonusul de bun venit dacă ești client nou!