Plaseaza un pariu pe premiile Oscar si castiga un freebet de 50 RON

Ceremonia premiilor Oscar este intens asteptata de catre iubitorii de film, aceasta fiind transmisa in fiecare an in peste 200 tari. Nu mai este mult pana cand aceasta va debuta, in vederea evenimentului major din lumea filmului mai multe case de pariuri venind cu diferite promotii. Printre ele se afla si Betano, casa la care poti plasa de 50 pariuri pe Oscaruri. Daca vei plasa unul singur, vei putea castiga un freebet in valoare de 50 lei.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul, categoria „Promotii”, subcategoria „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Misiunea Oscarurilor”. In misiune se poate intra pana in noaptea de 10 februarie, ora 02:45. Apoi nu trebuie decat sa plasezi un pariu pre-live si singur pe bilet pe premiile Oscar. Miza minima a pariului este 50 lei, iar cota minima 1.3. Nu vei mai fi eligibil la promotie in cazul in care vei opta pentru optiunea Cash Out la pariul care se califica pentru promotie.

Despre recompensa

Vei castiga un freebet de 50 RON pariind pe premiile Oscar indiferent de rezultatul pariului tau. Freebetul va fi creditat in cont de indata ce pariul se va stabili. Acesta poate fi pariat doar pe sporturi virtuale, expirand pe 15 februarie. Sporturile virtuale sunt in numar de 7, cele mai multe ale unei case de pariuri. De asemenea, aici poti auzi comentariul in romana pe meciuri de fotbal. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, categoria „Promotii”, subcategoria „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Misiunea Oscarurilor”
  • Plaseaza un pariu singur pe bilet pe premiile Oscar
  • Miza minima a pariului este 50 lei, iar cota minima 1.3
  • Indiferent de rezultatul pariului vei primi un freebet de 50 lei
  • Acesta trebuie folosit pe sporturile virtuale pana pe 15 februarie

Alege din gama larga de pariuri pe Oscar si ia freebetul