Plaseaza un pariu pe El Clasico si vei obtine un fullbet de 100 RON

In ultimele zile ale anului 2019 se va disputa restanta dintre Barcelona si Real Madrid, derby care iti poate aduce un fullbet de 100 RON.

Inaintea marelui El Clasico Barcelona si Real Madrid se afla la egalitate de puncte, insa probabil ca la final de an vom avea un lider solitar. In afara de El Clasico, in La Liga se va mai disputa o runda in 2019, ambele formatii jucand pe teren propriu. In vederea acestei partide casa de pariuri Betano iti propune un fullbet in valoare de 100 lei. De punctat ca la Betano poti alege din peste 350 pariuri pentru El Clasico. 

Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „El Clasico”. Pana pe 18 decembrie, ora 20:55, poti intra in misiune. Sarcina consta in plasarea unui pariu pre-live si singur pe bilet pe meciul dintre Barcelona si Real Madrid. Miza minima este 200 lei, iar cota minima 1.65. Daca se foloseste Cash Out la pariul eligibil, misiunea este considerata pierduta.

Despre recompensa

El Clasico te premiaza cu 100 RON fullbet indiferent de rezultatul pariului tau. Fullbetul trebuie folosit live pe meciul dintre Barcelona si Real Madrid, la o cota minima de 1.5. Amintim ca daca fullbetul este castigator tu vei obtine atat profitul, cat si valoarea fullbetului.

Rezumat 

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea”
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe meciul dintre Barcelona si Real Madrid
  • Miza minima a pariului este 200 lei, iar cota minima 1.65
  • Indiferent de rezultatul pariului vei castiga un fullbet de 100 lei
  • Fullbetul trebuie pariat live pe meciul dintre Barcelona si Real Madrid, la o cota minima de 1.5

Pariaza pe El Clasico si ia fullbetul