Plaseaza pariuri si poti castiga o excursie la Campionatul European de Darts

La inceputul lunii casa de pariuri Unibet a lansat un gen de promotie care nu a mai fost oferit pana acum utilizatorilor romani.

Aceasta ofera doua bilete, pentru tine si un prieten, la Campionatul European de Darts, care va avea loc in perioada 28-30 octombrie la Hasselt, Belgia. Biletele vor fi valabile pentru intreaga zi de 30 octombrie, zi in care vor avea loc sferturile de finala, semifinalele si finala. In total cinci utilizatori, impreuna cu invitatul lor, vor beneficia de aceasta experienta.
 

Campionatul European de Darts se afla la a noua editie, castigatorul primelor 4 fiind Phil Taylor, in ultimele doua impuandu-se olandezul Michael van Gerwen.

Aceasta editie se anunta una spectaculoasa mai ales datorita fondului de premii, care a crescut de la 300 000 lire anul trecut la 400 000 lire in acest an, castigatorul luand un sfert.

Iata inca un motiv pentru care nu ar trebui sa ratati Campionatul European de Darts, indiferent daca sunteti sau nu un impatimit al sportului.

Dartsul este unul dintre sporturile la care sunt sanse foarte mici sa te plictisesti, deoarece scorul se schimba foarte repede, iar lipsa concentrarii, chiar si pe termen scurt, il poate oferi un avantaj decisiv adversarului.
 

Ce trebuie facut pentru a participa la aceasta promotie?


Revenind la promotia celor de la Unibet (consultati aici recenzia casei de pariuri online Unibet), sa spunem ca inainte de a efectua vreun pariu trebuie sa optati pentru aceasta promotie, una care se gaseste destul de simplu, accesand categoria ‘’Promotii’’.

Pariurile trebuie efectuate in perioada 2-8 octombrie, doar pe meciuri de darts disputate in cadrul Marelui Premiu de darts Unibet. Acestea pot fi gasite in categoria Pariuri, sectiunea Joc de darts.
 
Plaseaza pariuri si poti castiga o excursie la Campionatul European de Darts, miza minima a pariului fiind 25 lei, iar cota minima 1.25.
 
Pentru fiecare pariu eligibil plasat vei primi un tichet la tragerea la sorti care va fi efectuata imediat dupa incheierea perioadei promotionale. Pariurile pot fi atat live, cat si pre-live, insa singure pe bilet. Astfel, pentru patru pariuri de 25 lei la o cota de minim 1.25 vei primi patru tichete, insa pentru un pariu de 100 lei vei obtine doar un tichet.
 
Plaseaza pariuri si poti castiga o excursie la Campionatul European de Darts, cei 5 castigatori in urma tragerii la sorti urmand a fi contactati pe mail. Plecarea va fi pe 29 octombrie, iar sosirea pe 31 octombrie, transportul si cazarea fiind asigurate. Vor fi doua nopti de cazare la un hotel din Hasselt.

Daca nu ai inca un cont la Unibet, inregistreaza-te acum dand click aici si ia-ti pariul fara risc de 150 RON!