Plaseaza orice selectie la cota 10 in Real Madrid-Juventus

La fel ca in duelul dintre Manchester City si Liverpool, in cel dintre Real Madrid si Juventus se cunoaste in proportie de 99% formatia care va avansa in semifinalele Ligii Campionilor. Avand in vedere ca a fost rezolvata, practic, calificarea inca din prima mansa, este mai greu de intuit un pont cu o cota mare, madrilenii putand sa nu joace la capacitate maxima. Astfel, ni se pare excelenta promotia casei de pariuri Netbet conform careia orice selectie plasata in acest meci se va calcula la cota 10.0.Ce trebuie sa fac?


Eligibili la promotie sunt utilizatorii romani care se vor inregistra la Netbet pana la ora partidei (miercuri, 21:45) utilizand codul COTA10. Pentru a miza trebuie sa incarci al tau cont, insa ai grija sa nu efectuezi o depunere prin Skrill sau Neteller. Plaseaza apoi un pariu live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe orice selectie in meciul dintre Real Madrid si Juventus. Cel mult 50 lei se vor calcula la cota marita, daca plasezi mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site. 


Despre recompense


Plaseaza orice selectie la cota 10 in Real Madrid-Juventus, in cazul unui pariu “verde” creditandu-se cash castigul conform cotei normale, pentru ca restul, pana la cel mult 500 lei, sa il primesti sub forma de bonus in termen de 48 ore de la incheierea partidei. Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie rulat de 4 ori daca pariul este castigator si de 6 ori daca este necastigator. Rulajul trebuie efectuat in termen de 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6. Nu se iau in calcul la rulaj pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai, insa nici cele de tip Handucap sau Under/Over.


Rezumat


·         Creeaza-ti cont la Netbet pana miercuri, ora 21:45, utilizand codul “COTA10”

·         Depune prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller

·         Plaseaza un pariu live sau pre-live pe orice selectie doresti in meciul dintre Real Madrid si Juventus

·         Maxim 50 lei este miza pentru cota marita 

·         In cazul unui pariu “verde” castigul conform cotei marite ti se crediteaza cash, in vreme ce restul, pana la maxim 500 lei, il vei primi ca bonus in cel mult 48 ore

·         Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei

·         Bonusul trebuie rulat in termen de 7 zile pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu toate selectiile trebuind sa aiba cota minima 1.6

·         Daca pariul este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca e necastigator de 6 ori


Incepe cu dreptul aventura ta la Netbet