Pittsburgh Penguins - Tampa Bay Lightninig, primul meci din finala Conferintei de Est

Va recomand aici sa mizati pe victoria celor de la Pittsburgh Penguins (inclusiv prelungirile), la o cota de 1.56 oferita de Unibet.

 

Pittsburgh a reusit sa treaca de Washington Capitals, cea mai buna si mai constanta echipa din sezonul regulat, iar acum este favorita sa castige Stanley Cup, in timp ce oponenta din finala Conferintei de Est porneste la casele de pariuri cu ultima sansa. Dupa o dominare in ultimele sezoane ale echipelor din Conferinta de Vest, care au reusit sa-si adjudece aproape de fiecare data Stanley Cup, cred ca a venit momentul pentru Pittsburgh sa reediteze performanta din 2009 si sa adauge in vitrina clubului un nou trofeu, al 4-lea din istorie. 

 

Pe Pittsburgh o recomanda jocul prestat in acest playoff, jucatorii neavand mari probleme cu cei de la Rangers, pe care i-au eliminat cu scorul de 4-1 la general, nici cu cei de la Capitals, pe care i-au eliminat cu 4-2, intr-un duel in care echipa din capitala SUA pornea ca favorita. Tampa Bay este o echipa valoroasa, care insa este inferioara celor de la Penguins, iar lucrul acesta cred ca se va vedea pe gheata. 

 

Marea surpriza a acestui playoff este goaltenderul celor de la Pittsburgh, tanarul de doar 21 de ani Matt Murray, care s-a descurcat grozav, ducandu-si echipa catre victorie si lasandu-l pe bara pe Marc-Andre Fleury, titularul de drept care si-a revenit dupa accidentare insa nu-l poate scoate pe canadian dintre buturi. Pittsburgh a castigat 7 din cele 9 meciuri incepute in playoff cu Matt Murray in poarta, acesta fiind favorit sa inceapa si in acest prim meci cu Lightning. 

 

Mizez pe forma excelenta a lui Penguins, care vor avea suportul unui public grozav, si vor fi foarte greu de oprit din sarjele lor ofensive, atat de sufocante pentru adversar. Dupa duelurile cu Red Wings si Islanders, Tampa Bay Lightning va da peste o nuca mult mai tare in aceasta seara si nu cred ca va reusi sa castige.