Pentru prima data Supercupa Spaniei se disputa intre patru echipe

Pe masura ce trec anii, sefii din fotbal gasesc noi modalitati de a obtine cat mai multi bani, fiindca, sa fim seriosi, la asta se rezuma totul. Presedintele Federatiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, a propus un format nemaiintalnit pana acum pentru Supercupa Spaniei. Propunerea a constat in disputarea unui turneu tip „Final Four”, la fel ca in baschet sau handbal. In acest turneu vor lua parte 4 echipe, disputandu-se doua semifinale. Evident, invingatoarele vor evolua cu Supercupa pe masa, neexistand niciun meci pentru locul 3. 

Arabii au sansa de a vedea un „El Clasico” pe viu

Propunerea a fost adoptata in luna februarie a anului trecut. Astfel, in loc sa vedem o Supercupa intre Barcelona si Valencia, castigatoarele campionatului, respectiv a Cupei, vom vedea la lucru 4 echipe. Vorbim de Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid si Valencia. Echipele din Madrid participa in calitate de ocupante ale locurilor 2 si 3 ale sezonului trecut de La Liga. 

In aceasta saptamana nu mai putin de patru echipe se lupta pentru Supercupa Spaniei, prima semifinala avand loc pe 8 ianuarie, a doua pe 9 ianuarie, iar finala pe 12 ianuarie. In prima semifinala Valencia o va intalni pe Real Madrid, iar in a doua Barcelona se va duela cu Atletico Madrid. Toate cele 3 partide se vor disputa in orasul Jeddah, din Arabia Saudita. Cel mai ieftin bilet pentru prima semifinala este putin sub 100 euro, pentru a doua semifinala este peste 200 euro, la fel si pentru finala. Sigur, ideal pentru intreaga afacere ar fi ca Barcelona si Real Madrid sa se intalneasca in finala.

Catalanii sunt favoriti principali la castigarea trofeului

Casa de pariuri Unibet ne prezinta cote pentru castigatoarea Supercupei Spaniei. Cu prima sansa pleaca Barcelona, careia i se ofera cota 2.1. O urmeaza Real Madrid (2.75), Atletico Madrid (5.5) si Valencia (12.0). De asemenea, pentru fiecare semifinala Unibet ne ofera peste 200 optiuni de pariere. Sa nu uitam ca la Unibet putem crea un pariu, putand astfel sa plasam mai multe selectii dintr-un meci pe acelasi bilet.

La ce pariuri te-ai gandit pentru partidele din Supercupa Spaniei?