Pentru fiecare gol marcat in weekend primesti 10 RON freebet

Saptamana trecuta a fost ultima din acest sezon in care ligile nationale au fost intrerupte din cauza meciurilor inter-tari, putand spune, astfel, ca intram in linie dreapta in majoritatea campionatelor . In aceasta runda vom vedea meciuri interesante in campionatele de top, dar si in Liga I, meciuri in urma carora echipele implicate ar putea face un pas important sau ar putea fi scoase intr-o proportie destul de mare din lupta pentru titlu.

Astfel de meciuri vor avea loc intre Dortmund si Wolfsburg, Liverpool si Tottenham sau FCSB si CSU Craiova. Daca vei paria pe aceste meciuri si/sau pe altele din campionatele de top, respectiv Liga I, ai putea obtine 10 RON freebet pentru fiecare gol marcat. Promotia se desfasoara la casa de pariuri Netbet.

Aceasta promotie te va face sa pariezi mai relaxat >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti clientii Netbet, pentru a participa trebuind sa apesi butonul de inscriere din pagina promotiei pana in noaptea de 2 aprilie, ora 01:59. Misiunea principala consta in plasarea de pariuri pe meciuri diferite din Liga I, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga si/sau Ligue 1 in perioada 29 martie-1 aprilie. Nu exista un numar minim de pariuri pe care sa le poti plasa, acestea putand fi live sau pre-live, dar singure pe bilet. De asemenea, nu exista cota minima, insa miza minima a unui pariu trebuie sa fie 100 lei.

Despre recompense

Pentru fiecare gol marcat, indiferent de echipa care o face, in meciurile la care pariul a fost necastigator, 10 lei se va adauga la freebetul total. Freebetul maxim este 200 lei, acesta creditandu-se in cel mult 48 ore de la incheierea promotiei. Freebetul trebuie pariat si stabilit in cel mult 5 zile de la creditare pe un eveniment cu o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Netbet creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza promotia “10 RON fiecare gol – ligi europene”
  • Apasa butonul “Inscriere”
  • Plaseaza minim un pariu pre-live sau live, dar singur pe bilet, pe un meci din cele 5 campionate de top si/sau din Liga I in perioada 29 martie-1 aprilie
  • Pentru fiecare pariu castigator vei primi 10 lei freebet la fiecare gol marcat in acea partida
  • Suma totala a freebeturilor este 200 lei, acordata in maxim 48 ore de la incheierea promotiei
  • Freebetul trebuie pariat si stabilit in termen de 5 zile de la acordare
  • Cota minima pentru un pariu cu freebetul este 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 2.00

Aceasta promotie te va face sa pariezi mai relaxat >>>