"Pensionarii" împotriva "Diavolilor roșii" !

Chelsea

Se afla pe primul loc in Premier League si se mentin cu usurinta acolo. Saptamana trecuta a obtinut victoria in deplasare la West Ham (1-2), distantandu-se la 10 de puncte de Tottenham.

Program neincarcat cu competitiile europene pare sa-i fi ajutat in cursa catre titlu impreuna cu Antonio Conte. Sunt neinvinsi de 10 partide in toate competitiile si au castigat 8 dintre ele, inclusiv in FA Cup peste Peterborough, Brentfors si Wolves.

Pe Stamford Bridge stau foarte bine, castigand 12 meciuri si marcand 38 de goluri, primind doar 6 de la adversari. Lista de pana acum din FA Cup nu a fost exigenta, dar acum au dat de Manchester United.

Gazdele au demolat toate echipele venite la ei acasa: Liverpool, Everton, Tottenham si Arsenal au fost victime pe Stamford Bridge. dar i-au umilit si pe cei de la United in luna octombrie a anului trecut (4-0), dar nu se asteapta sa se razbune in acest moment, mai ales ca Ibrahimovic este suspendat.

Manchester United

Oaspetii au castigat in fata celor de la Blackburn, Wigan si Reading in aceasta competitie. Recent au jucat in Europa League, atunci cand s-au confruntat cu o calatorie lunga in Rusia, remizand cu Rostov (1-1). Au disputat 16 jocuri in 2017, in timp ce Chelsea a jucat doar 11.

Departe de casa ei au castigat de 8 ori, au remizat de 3 si au pierdut o singura partida din cele 12 disputate in toate competitiile, dar nici una dintre echipe nu a fost la valoare celor de la Chelsea.


Pont: Victorie Chelsea @ 1.75