Peaky Blinders - un nou slot de la Pragmatic Play


Inspirat dupa serialul britanic Peaky Blinders care este un serial de televiziune britanic lansat in toamna anului 2013, Peaky Blinders este un slot ce apartine furnizorului Pragmatic Play.

 • Acest slot a aparut abia in data de 27.08.2022 si actiunea se desfasoara pe un ecran alcatuit din cinci role si trei randuri.
 • De asemenea, volatilitatea este medie-ridicata, ceea ce inseamna ca cele mai multe castiguri vor fi cele mici si medii. Nu este exclus sa castigi si cel mai mare premiu acordat, respectiv premiul de pana la 2.022 X miza.
 • Platile sunt facute in 20 de modalitati diferite, iar mizele difera de la cativa bani si pana la ordinul sutelor de lei. Totodata, slotul Peaky Blinders apartine de Pragmatic Play, furnizor care impresionat de aceasta varianta, a lansat si Peaky Blinders 2.
 • In mare, slotul este bazat pe activitatea mafiei din Birmingham si pe gangsterii din Birmigham ai epocii de dinaintea celui de-al Doilea Razboi Mondial.
 • Cum serialul s-a bucurat de real succes, asa sunt asteptarile si in ceea ce priveste Peaky Blinders si Peaky Blinders 2, doua dintre cele mai interesante sloturi si primele pe care Pragmatic Play le-a lansat dupa un serial TV.

Functii speciale Peaky Blinders

Actiunea a fost la cote inalte in film, iar Pragmatic Play a tinut sa ofere aceeasi actiune si celor care opteaza sa joace Peaky Blinders online. Slotul dispune de mai multe functii speciale pe langa actiunea propriu-zisa, printre care functia rotiri gratuite care iti poate aduce castiguri pe masura. Astfel, te poti bucura de functia rotiri gratuite in momentul in care simbolul Bonus apare pe rolele 1, 3 si este in combinatie cu simbolurile Shelby Betting Shop sau Ordinul Peaky Blinders.

Simbolul bonus + simbolul Shelby Betting Shop toate simbolurile de pe ecran primesc un premiu direct in bani. jocul plateste valoarea totala de premii in bani si linile platitoare de pe ecran. Simbolul Shelby Betting Shop apare exclusiv pe rola 5. Cand este declansat acest mod, jocul plateste pentru liniile castigatoare dupa care toate simbolurile caracter si Wild de pe ecran raman stiuvite si va exista o rotire suplimentara. Astfel, aceste simboluri sunt transformate intr-un simbol caracter aleatoriu, iar jocul plateste inca o data pentru toate liniile castigatoare in concordanta cu tabelul de plata. Se acorda 8 rotiri gratuite, iar in timpul rundei mai multe simboluri Shelby Betting Shop sunt prezente pe rola 5. Oricand este stivuit acest simbol, va declansa modul aferent simbolului.

Simbolul bonus + simbolul Ordinul Peaky Blinders iti ofera 10 rotiri gratuite. In timpul rundei mai multe simboluri Ordinul Peaky Blinders sunt prezente pe rola 5, iar daca se intampla sa fie stivuit acolo, atunci jocul plateste pentru prima data liniile castigatoare, dupa care toate simbolurile caracter si Wild-ul de pe ecran raman pentru inca o rotire suplimentara. Aceste simboluri se transforma intr-un singur simbol caracter aleatoriu, iar jocul plateste inca o data pentru liniile castigatoare. Rotirile gratuite nu sunt redeclansabile.

depunere minima 50 RON
500 FS
Pariaza

Tabloul de plati al jocului de pacanele online Peaky Blinders

Exista simboluri speciale, reprezentate de caracterele din film in frunte cu celebrul Thomas Shelby care iti ofera si cel mai mare castig in parte. Totodata, exista si simboluri speciale precum simbolul Wild, al carui rol este sa inlocuiasca toate celelalte simboluri cu exceptia celor care activea functia rotiri gratuite si apare pe toate rolele.

 • 5 X Barbatul cu basca iti ofera castig de 20 X miza pentru fiecare linie castigatoare.
 • 5 X barbat cu mustata iti ofera castig de 15 X miza pentru fiecare linie castigatoare.
 • 5 X Femeie iti ofera castig de 7.5 X miza pentru fiecare linie castigatoare.
 • 5 X Barbat la costum si cravata iti ofera castig de 5 X miza pentru fiecare linie castigatoare.
 • 5 X A iti ofera castig de 4 X miza pentru fiecare linie castigatoare.
 • 5 X K iti ofera castig de 4 X miza pentru fiecare linie castigatoare.
 • 5 X Q iti ofera castig de 2 X miza pentru fiecare linie castigatoare.
 • 5 X J iti ofera castig de 2 X miza pentru fiecare linie castigatoare.
 • 5 X 10 iti ofera castig de 2 X miza pentru fiecare linie castigatoare.

Joaca Peaky Blinders pe dispozitivul mobil

In ultimii ani datorita tehnologiei poti sa ai acces catre slotul tau preferat direct din confortul propriului camin. Peaky Blinders demo sau pe bani reali il poti juca acum pe dispozitivul tau mobil indiferent de sistemul de operare al acestuia. Ai de ales, poti face asta direct din browser, fie poti descarca aplicatia speciala a operatorului de top la care ai cont deschis si poti juca de acolo.

Unde poti juca Peaky Blinders

Pragmatic Play este un furnizor popular si in Romania, iar sloturile sale au inceput sa fie introduse in gama de pacanele online a fiecarui cazino important de la noi. Drept urmare, iti recomandam sa incerci acest slot la NetBet, Betano sau Vlad Cazino, trei dintre cele mai importante cazino-uri online licentiate in Romania prin intermediul Oficiul National al Jocurilor de Noroc.