Pe cine pariezi, pe Inter sau Napoli? Acum e momentul să prinzi promotiile 888 Sport!

Inter Milano a terminat la egalitate în "Derby della Madonnina", 1-1 acasă cu AC Milan. Napoli vine după un egal acasă, 1-1 cu Hellas Verona. După 12 etape disputate în campionatul Italiei, echipa antrenată de Simone Inzaghi este pe locul 3 în clasament, cu 25 puncte iar cea antrenată de Luciano Spalletti este pe prima poziţie, cu 25 puncte. Vor fi faţă în faţă Inter, echipa cu cel mai bun atac din Serie A, care a marcat 29 goluri şi Napoli, formaţia cu cea mai bună apărare, care a încasat doar 4 goluri în 12 etape. Napoli nu a marcat în ultimele 4 meciuri de la Milano cu Inter!

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote minunate pentru a putea paria pe cel mai atractiv meci din etapa a 13-a a Ligii 1. Mai exact, ai cota 12.00 pentru o victorie a "Nerazzurri" şi cota 17.00 pentru un succes al "Gli Azzurri" pe "Stadio Giuseppe Meazza". Care echipă va avea ghinion în etapa a 13-a?

Ce trebuie să faci pentru a profita de aceste cote mărite?

  • Depune minim 50 lei în cont folosind codul promoțional 888EXTRA;
  • Pariază până la 25 lei pe selecția promovată, la cotele "normale" aflate în ofertă;
  • Dacă vei câștiga, sumele obținute din cotele "normale" vor fi plătite în "bani reali";
  • Câștigurile suplimentare provenite din cotele "îmbunătățite", vor fi creditate ca jetoane Freebet;
  • Jetoanele Freebet sunt creditate în decurs de 72 ore și expiră după 7 zile;
  • Valoarea jetonului Freebet utilizat pentru a plasa un pariu nu va inclusă în eventualele câștiguri obținute;
Cotele normale de pe 888 Sport sunt 2.25 pentru un suces al lui Inter Milano, 3.30 remiza şi 3.15 pentru o victorie a lui SSC Napoli.

Promoțiile 888 Sport sunt doar unul dintre motivele pentru care te invităm să deschizi cont la această casă de pariuri. Ai o ofertă de pariere foarte bogată şi cote atractive care îţi vor oferi o experienţă de pariere pe care iţi doreşti să o repeți.