Pas 3

Singura partida care m-a eliminat la pasul 2 a fost cea dintre Toulouse si Metz. Daca nu aveam acea partida pe bilet, cota totala era 2.8, formata din 3 meciuri (Barcelona, Valencia si PSV), ceea ce insemna un castig de 560 RON, fata de totalul de 300 RON investiti. 

Presupunand ca biletul era castigator, biletul al doilea si, totodata, ultimul de la pasul 2 urma sa contina 400 RON. Asa insa, vom trece la ultimul pas, in care voi plasa un singur bilet in valoare de 400 RON. Vor fi  17 meciuri, toate din aceasta saptamana, atat din Europa, cat si din campionatele de top. Daca biletul nu va fi castigator voi lua o pauza de cateva zile de la strategie, pentru a vedea ce pot sa mai ajustez. Sper insa sa nu fie cazul.

M-a surprins cota mare a celor de la Guimaraes, aflati pe locul 4, in fata ''lanternei rosii'' Tondela, este adevarat, in deplasare. Totusi am plasat un pariu pe X (ANB). Amintesc, cotele sunt de la Fortuna, iar miza este 400 RON. Strategia este aceea de a plasa pe remiza, in cazul in care castiga favorita miza fiind returnata.