Participa la un turneu cu premii totale de 150 000 RON pariind pe Campionatul Mondial de handbal feminin

In ultima zi a lunii noiembrie va incepe editia cu numarul 24 a Campionatului Mondial, una care se va desfasura in Japonia. Fiecare partida de la acest turneu final o vei putea vedea la casa de pariuri Unibet in transmisiune directa. Tot Unibet este cea care lanseaza o promotie care iti ofera ocazia sa castigi 2 500 lei in fiecare dintre cele doua saptamani ale Campionatului Mondial.

Ce trebuie sa fac?

La promotie orice utilizator Unibet este eligibil. Pentru a participa nu trebuie sa optezi, ci doar sa plasezi pariuri la CM handbal feminin. Atat pariurile pre-live, cat si cele live sunt eligibile pentru promotie. Miza minima a unui pariu este 25 lei, neexistand cota minima. Pentru fiecare 25 lei pariati pe meciurile din CM handbal vei obtine o intrare la tragerea la sorti. Pariurile la care ai optat pentru Cash Out sunt si ele valabile la extragere. Pariurile pot fi simple sau pe bilet multiplu, insa doar din CM handbal feminin.

Despre recompense

Pariaza pe CM handbal feminin si obtine 2500 RON saptamanal daca ai norocul de a fi extras. Plata va fi efectuata in cel mult 30 minute de la extragere. In prima saptamana vor exista 40 castigatori, iar in a doua saptamana 20. Prima extragere va avea loc pe 9 decembrie, iar a doua pe 16 decembrie. Evident, poti castiga premiul de 2 500 lei in fiecare dintre cele doua saptamani. Premiile sunt cash, fara cerinte de rulaj.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Pariaza minim 25 lei pe orice meci de la CM handbal feminin 
  • Pariurile pot fi simple sau multiple pe bilet, live sau pre-live, neexistand cota minima
  • Pentru fiecare 25 lei pariati vei obtine o intrare la tragerea la sorti
  • Extragerea din 9 decembrie va recompensa 40 utilizatori, iar cea din 16 decembrie 20 utilizatori 
  • Fiecare premiu e in valoare de 2 500 lei
  • Premiile sunt cash, fara cerinte de rulaj

Plaseaza mai multe pariuri pentru a avea sanse mai mari de castig