Participa la sloturi si castiga o parte din 50000 RON

Daca esti amator de jocuri slot (mecanice), cu siguranta te va tenta promotia pe care astazi, 10 decembrie, casa online Unibet ti-o ofera. In urma acesteia, nu mai putin de 2 000 utilizatori vor obtine premii constand in bani cash sau in rotiri gratuite. Promotia face parte din cadrul Calendarului de Sarbatoare.


Poti fi printre primii in clasament cheltuind cateva zeci de lei >>>Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa in turneu trebuie sa te inscrii la promotie de pe pagina acesteia, care se gaseste in Calendarul de Sarbatoare Unibet. Participa apoi in decursul zilei de astazi la cel putin unul dintre cele 5 jocuri slot enumerate: Maze of Osiris, Blender Blast, Tactical Force, Tiny Terrors si Napoleon&Josephine. Clasamentul va fi updatat permanent in pagina acestor 5 jocuri si va lua in calcul cel mai mare castig egalizat in 20 runde consecutive. Pentru a conta la promotie, pariul minim pe rotire trebuie sa fie 1 RON.


Despre recompense

Participa la sloturi si castiga o parte din 50000 RON sau din cele 30 000 rotiri gratuite. Vor fi premiati primii 2 000 de jucatori care au cele mai mari castiguri egalizate in 20 runde consecutive. Astfel, primul clasat va intra in posesia a 12 500 lei, al doilea va primi 5 000 lei, al treilea clasat va primi in cont 3 750 lei si asa mai departe pana la cei clasati intre locurile 51 si 100, care se vor multumi cu 100 lei. De la locul 101 vor incepe rotirile gratuite, cel mai mare numar de rotiri fiind 50, pe care il vor primi cei de pe locurile 101-200, iar cel mai mic numar va fi 5, pe care il vor primi ultimii 500 clasati. Pentru a intra in posesia rotirilor gratuite jucatorii trebuie sa-si activeze oferta, pe care o vor gasi in cont. Rotirile se vor credita la slotul Gemix. Atat premiile in bani, cat si castigurile rezultate in urma rotirilor gratuite sunt cash, fara conditii de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te aici
  • Opteaza la promotia Calendarului de Sarbatoare corespunzatoare zilei de astazi
  • Participa azi, 10 decembrie, la cel putin unul dintre cele 5 jocuri slot enumerate mai sus
  • Primii 2 000 jucatori care vor avea castigurile egalizate cele mai mari in 20 runde consecutive vor primi bani si rotiri gratuite
  • Atat banii, cat si castigurile in urma rotirilor gratuite sunt cash, fara conditii de rulaj
Poti fi printre primii in clasament cheltuind cateva zeci de lei >>>