Participa la cursa sloturilor din octombrie cu premii totale de 30 000 RON

In fiecare luna casa online Netbet ne surprinde cu o promotie ce dureaza mai multe saptamani si la care premiile sunt consistente, la fel intamplandu-se si in octombrie,  promotia fiind afisata sub denumirea de “Cursa sloturilor”.

 

Aceasta cursa a inceput pe 9 octombrie si vadura pana pe 29 octombrie, avand timp suficient sa urci in clasament, poate chiar pe primele locuri. La promotie vor participa doar jocurile slot NETENT, ISOFTBET, PLAY’N’GO si PRAGMATIC. Pentru a afla jocurile unui anumit furnizor, selecteaza sub-categoria “Furnizori” din pagina de Cazino. La NETENT gasim 27 jocuri, la ISOFTBET 31, la PLAY’N GO gasim 5, pe cand la PRAGMATIC ni se ofera 18, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji ca nu vei avea de unde alege.

 

 

Cum apar in clasament?


Pentru a participa la promotie trebuie sa te inscrii de pe pagina acesteia. In clasament vei obtine 1 punct pentru  fiecare euro mizat la jocurile eligibile, clasamentul transformand automat miza in euro.  Acesta se updateaza zilnic, fiind disponibil pe pagina promotiei.  La ea sunt eligibili toti utilizatorii romani ce au cont la Netbet.

 

Primul loc obtine aproape 2 000 dolari 


Valoarea totala a premiilor este de 30 000 RON, suma impartita primilor 40 clasati. Acestea se vor credita pe 30 octombrie si vor fi cash, fara cerinte de rulaj. Cel care va acumula cele mai multe puncte la finele promotiei va obtine 8 000 lei, cel de-al doilea va primi 5 000 lei, iar ocupantul ultimei pozitii de pe podium va lua 3 000 lei.

 

Celui de-al patrulea clasat i se vor credita 2 000 lei, celui de-al cincilea 1 000 lei, premiul scazand cu 100 lei pentru urmatoarele doua locuri, pana la 500 lei, inclusiv. Ocupantul locului 16 va primi 400 lei, cei de pe locurile 17-19 se vor alege cu 300 lei, celor de  pozitiile 20-25 urmand sa li se crediteze 200 lei, pentru ca ocupantii ultimelor 15 locuri in premii sa primeasca 100 lei. Pentru a iti face o idee, dupa o zi si jumatate din aceasta cursa, cel clasat pe locul 40 a obtinut 905 puncte, ruland, asadar, 4 525 lei, suma pe care o poti rula lejer in maxim 4 ore daca vei juca incontinuu, chiar si la o miza de 1 RON pe rotire.

 

Cum procedez pentru a participa la cursa sloturilor din octombrie cu premii totale de 30 000 RON?

  1. Daca nu ai cont la Netbet inregistreaza-te aici
  2. Inscrie-te la promotie din pagina acesteia
  3. Ruleaza o suma cat mai mare pana pe 29 octombrie la jocurile slot oferite de urmatorii furnizori: NETENT, ISOFTBET, PLAY’N GO si PRAGMATIC

 

Nu mai pierde timpul si participa acum