Participa astazi la turneul cu premii totale de 10000 RON

Casa online Unibet ne-a obisnuit ca recompensele acordate in urma unor turnee organizate sa fie cash, fara conditii de rulaj. La fel se intampla si astazi, cand Unibet incheie a doua saptamana a Calendarului de Sarbatoare cu un turneu in urma caruia castigatorul va primi 2 000 lei.


Asta poate fi sansa ta >>>


Ce trebuie sa fac?

Turneul dureaza intreaga zi de astazi, 14 decembrie, la acesta putand sa fii insa pe primele locuri doar dupa cateva minute. Asta deoarece clasamentul ia in calcul doar 20 maini ale tale. Pe scurt, va castiga cel care va avea cel mai mare castig egalizat dupa 20 runde consecutive. Sigur, poti juca oricate runde doresti, in clasament luandu-se in calcul doar cele mai bune 20 consecutive in care ai cel mai mare castig egalizat. Dupa cum probabil anticipai, jocurile care participa la promotie sunt sloturi si se gasesc in pagina turneului. Vorbim de 10 sloturi: Book of Ra deluxe, Power Stars, Dolphins Pearl deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe, Sizzling Hot deluxe, Plenty on Twenty, Rumpel Wildspins, Book of Ra deluxe 6, Haul of Hades si Flame Dancer. Pentru a participa la promotie trebuie sa optezi de pe pagina acesteia, care se gaseste in Calendarul de Sarbatoare. Miza minima pe runda este 0.5 lei.


Despre recompense

Participa astazi la turneul cu premii totale de 10000 RON, clasamentul updatandu-se constant pe parcursul zilei in pagina de turnee. Se vor premia primii 200 clasati, primul urmand a obtine 2 000 lei. Al doilea va primi 1 200 lei, celui de-al treilea creditandu-se 800 lei, restul pana la pozitia a zecea multumindu-se cu 100 lei. Vor mai fi acordate premii de 70 lei, 30 lei, respectiv 10 lei.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Opteaza la promotia de astazi din pagina acesteia, care se gaseste in Calendarul de Sarbatoare
  • Mizeaza doar astazi la cel putin unul dintre cele 10 sloturi enumerate mai sus
  • Se vor lua in calcul in clasament doar 20 runde consecutive, in care ai reusit sa acumulezi cel mai mare castig egalizat
  • Vor fi premiati primii 200 clasati, primul urmand a primi 2 000 lei
  • Premiile se vor acorda cash, fara conditii de rulaj


Asta poate fi sansa ta >>>