Pariurile pe meciurile din NBA iti aduc 5000 RON bonus

Sunt ultimele zile din sezonul regulat al NBA, stiindu-se majoritatea echipelor ce vor participa in play-off. Mai sunt insa cateva locuri disponibile, cu siguranta echipele cu sanse urmand a evolua la potential maxim in meciurile ramase. Fie ca vrei sa plasezi pariuri pe aceste meciuri cu miza, fie ca doresti sa mizezi pe altele, casa de pariuri Unibet iti ofera o promotie care iti ofera posibilitatea ca pe 15 aprilie sa ti se crediteze in cont suma de 5 000 lei.

Poti fi chiar tu unul din fericitii castigatori >>>

Ce trebuie sa fac?

Nu trebuie sa te inscrii nicaieri pentru a participa la promotie, ci doar sa plasezi cel putin un pariu pe un meci din NBA pana pe 14 aprilie, ora 23:59. Pariul poate fi live sau pre-live, simplu sau cu mai multe selectii pe bilet, toate din NBA, avand o miza minima de 25 lei. Toate pariurile pe NBA cu miza de cel putin 25 lei plasate incepand cu 1 aprilie sunt luate in considerare la promotie.

Despre recompensa

Pariaza pe NBA si poti castiga 5000 RON pe 15 aprilie, data tragerii la sorti. Pentru fiecare 25 lei pariati pe un meci de NBA vei obtine o intrare la tragerea la sorti. Asta inseamna, spre exemplu, ca daca pariezi 100 lei pe o partida din NBA vei primi 4 bilete la extragere. Premiile totale sunt de 50 000 lei, existand 10 castigatori, fiecare obtinand 5 000 lei. Castigul este cash, fara conditii de rulaj, acordandu-se in cel mult 30 minute de la efectuarea extragerii.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza cel putin un pariu, live sau pre-live, simplu sau cu selectii multiple, pe meciurile de NBA intre 1 aprilie si 14 aprilie
  • Miza minima a unui pariu este 25 lei, neexistand cota minima
  • Pentru fiecare 25 lei pariati pe un meci de NBA vei primi un bilet la tragerea la sorti
  • Pe 15 aprilie fiecare din cei 10 castigatori va primi 5 000 lei cash, fara conditii de rulaj

Poti fi chiar tu unul din fericitii castigatori >>>