Pariurile pe marcatori iti ofera sansa de a castiga un tricou cu PSG

La fel ca Juventus in Serie A, PSG poate iesi campioana oficiala a sezonului 2018-2019 inca din acest weekend, cand o va intalni in deplasare pe Lille. Pentru a se intampla asta trebuie sa obtina cel putin o remiza. Cele doua formatii dau si cei mai buni marcatori ai campionatului. Este vorba de Mbappe si Pepe. Am mentionat acest aspect deoarece despre marcatori este vorba in promotia casei de pariuri Unibet, care iti ofera ocazia ca la inceputul saptamanii viitoare sa castigi un tricou din acest sezon cu PSG.

Pariaza si poti castiga chiar tu tricoul>>>

Ce trebuie sa fac?

Partida dintre Lille si PSG va avea loc duminica, incepand cu ora 20:00, in vederea acesteia tu trebuind sa plasezi cel putin un pariu pe un marcator. Inainte de a efectua orice pariu trebuie sa optezi la promotie, optare care se poate face din pagina acesteia. Pariaza apoi live si/sau pre-live, simplu sau pe bilet multiplu, minim 25 lei pe orice piata “Marcator” si/sau Scorecast/Wincast in meciul dintre Lille si PSG. Asta inseamna ca poti miza ca un jucator va marca primul, ultimul, va inscrie in meci sau nu va inscrie. Poti plasa oricate pariuri doresti pe aceasta piata, insa doar cele castigatoare iti vor aduce un bilet la tragerea la sorti.

Despre recompensa

Ai putea castiga un tricou cu PSG pariind pe marcatori, tragerea la sorti avand loc luni, 15 aprilie. Se vor extrage 10 utilizatori, fiecare castigand cate un tricou. Daca ai nevoie de o marime speciala, acest lucru poate intarzia livrarea. Castigatorii vor fi contactati telefonic. Tricoul nu se poate schimba in bani.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza promotia “Castiga un tricou oficial PSG” si opteaza la aceasta
  • Plaseaza pariuri pe orice piata “Marcator” si/sau “Scorecast/Wincast” din duelul Lille vs PSG
  • Pariul minim este 25 lei
  • Pentru fiecare pariu castigator vei primi o intrare la tragerea la sorti
  • Luni vor fi extrasi 10 norocosi castigatori, fiecare urmand a primi un tricou al celor de la PSG din acest sezon

Pariaza si poti castiga chiar tu tricoul>>>